Nea Radio

Ekstrakonsert:

Rammstein utsolgt på én time. Nå blir det ekstrakonsert i Granåsen.

Nå blir det ekstrakonsert med Rammstein i Granåsen.

Konserten med Rammstein på Granåsen 26. juli ble utsolgt på én time, og etterspørselen har vært enorm. Aldri før har et metalband solgt like mange billetter i Norge som de tyske pyroheltene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Det er derfor med stor glede at vi nå kan dele at det blir ekstrakonsert med det legendariske bandet på samme sted 27. juli, sier Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live.

- Rammstein-fans har kontinuerlig etterspurt flere billetter til konserten i Trondheim, og responsen fra fans og media etter konserten i Oslo i august har vært enorm. Vi har virkelig jobbet hardt for å få dette til, og det er utrolig at det skjer! Det kommer til å bli en av de største konsertopplevelsene som Norge og Trondheim noen gang har sett. To stadionkonserter etter hverandre, med det største rockebandet og det villeste showet i verden. Fantastisk! sier Mark Vaughan.

- Med den største sceneproduksjonen vi noen gang har sett inntok Rammstein Ullevaal Stadion i august tidligere i år. 30.000 publikummere fikk med seg den strålende konserten, og man skal lete lenge etter et mer spektakulært show. Selv for de som ikke nødvendigvis har tysk industrimetal som en del av den daglige musikalske dietten.

Alle anmeldere som var til stede trillet en soleklar sekser på terningen. VG konstaterte at «en kveld i rocketeateret blir neppe villere – eller mer tilfredsstillende – enn dette», mens Aftenposten omtalte konserten som «kompromissløs kunst og velregissert kommersiell kvalitet i lysende forening.» Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre.

Om noen skulle være i tvil om Rammsteins rolle som et av de største bandene i verden, så burde utgivelsen av albumet Rammstein og deres første stadionturné sette en effektiv stopper for det. Albumet, bandets syvende, gikk rett til toppen av albumlistene i flere europeiske land, og turneen solgte ut på rekordtid og sanket begeistrede anmeldelser fra både kritikere og fans.

«Det er vanskelig å forestille seg at en hardrockkonsert kan bli stort mer velregissert – eller bedre – enn dette. Måtte disse gærne tyskerne holde på i 25 år til. Minst.» - VG, 6/6

«Kombinasjonen av teater og stor musikk blir ikke gjort bedre enn når Rammstein treffer.» - Aftenposten, 6/6

«Showet de leverte på Ullevaal i kveld var uangripelig perfeksjonert. Velsmurt, velregissert og helt toskete underholdende.» - Dagbladet, 6/6

«TERNINGKAST TUSEN!» - Radio Rock

«Det går ikke an å lage slike konserter. For hvor i all verden skal man gå etter dette?» - Musikknyheter, 10/10

De sparte ikke på kruttet på Ullevaal Stadion og kommer neppe til å gjøre det i Trondheim. Hold av datoen og stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show i Granåsen 27. juli!

Billettene i salg via Eventim.no fredag 6. desember kl. 10.00

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...