Nea Radio

Horneland ferdig i RBK:

Rambo leder laget

Leder laget: Trond Henriksen leder Rosenborg frem til en ny trener blir ansatt. Natt til fredag ble det klart at Eirik Horneland er ferdig i klubben. Foto: RBK.no

Natt til fredag ble det klart at Eirik Horneland og Rosenborg har avsluttet samarbeidet. Det ble med ett og et halvt år for Horneland.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter Rosenborgs tap på hjemmebane mot Bodø-Glimt (3-2) torsdag kveld, nektet Eirik Horneland å prate med pressen. Han dro rett på brakka hvor det ble krisemøte sammen med Tove Moe Dyrhaug, Ivar Koteng, Micke Dorsin, Tore Reginiussen og styret i klubben.

Sen kveld

Like før klokken ett natt til fredag kom Eirik Horneland ut døren sammen med styreleder Ivar Koteng. Ingen av dem ønsket å gi noen kommentar til pressen. De henviste kun til en pressemelding som skulle komme.

Noen få minutter etter, når Koteng hadde dratt av gårde på sykkelen og Horneland hadde kommet seg av sted i bilen kom pressemeldingen.

Horneland var ferdig i Rosenborg. Det var nok ikke spesielt overraskende med tanke på den svært svake sesongåpningen.

Møtte pressen

Fredag formiddag inviterte klubben til et pressetreff ved treningsmatta utenfor Lerkendal, og her kunne Ivar Koteng fortelle at det hadde vært dårlig med søvn.

Han ønsket ikke å si noe om trenere som kan være aktuell for klubben.

- Når du jakter på en trener, så har du et bilde av når du skal ha han, og hvem som er tilgjengelig. Så vi må holde oss til realitetene som den er. Vi ønsker selvfølgelig å få i noen, eller en spesifikk så fort som mulig, sa Koteng.

Hornelands assistentrener Karl Oskar Emberland har fått fri noen dager. Akkurat nå er det Trond "Rambo" Henriksen som skal lede laget i tiden fremover, og i kampen mot Brann førstkommende søndag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...