Nea Radio

Pubquiz på Rampa

Engasjerte: Det var ivrige diskusjoner rundt bordene under årets pubquiz på Rampa sist fredag kveld. Foto: Sissel Moen

For tredje året på rad har Stein-Tore Nybrodahl vært quizmaster på den årlige pubquizzen på Rampa i forbindelse med Arbeiderfestivalen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Jeg har brukt omtrent ett år for å komme i mål med å lage alle de 6 rundene med gode spørsmål. Jeg snapper opp litt her og der, på tv, i aviser og på nettet, og noterer ned og grubler mye for å finne gode innfallsvinkler på spørsmål som kan handle om det aller meste, sier en opplagt Nybrodahl i første pause under Quizzen fredag kveld.

Quizen holder middels vanskelighetsgrad og det er spørsmål innenfor alt fra politikk, geografi, litteratur, musikk og sport. På noen av spørsmålene gis det litt og litt informasjon, med lavere poengsum jo mer man får vite.

– Her er det ære og berømmelse som gjelder, det lever man lenge på, sier quizgeneralen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Sissel Moen

Folk hadde vært tidlig ute for å kapre et bord for laget sitt, og det var trangt om plassen og fullt rundt alle quizbord inne på Rampa. Folk hadde benket seg tidlig for å teste allmennkunnskapene, gruble sammen og prate med gode venner. Det var latter rundt bordene og øl i glassene.

– Det viktigste med quizzen er det sosiale, sier Randi Perreau som har vært med tidligere år også.

– Her treffer man kjentfolk og koser seg med god prat og god vin, samtidig som vi løser all verdens finurlige spørsmål, sier Randi.

Ståle Deraas deltar på Quiz for første gang.

– Jeg ble bedt med av broren min som bor på Stjørdal, så vi møttes på halvveien, sier Trondheimeren som hadde tatt turen til Rampa fredag kveld.

Quizmasteren har virkelig laget gode spørsmål, og jeg klarte å svare på mye, selv om jeg aldri har vært på quiz før.

– Dette var virkelig artig, og vinnerinstinktet våknet virkelig til liv her, sier han, som også skal vurdere å bli med på resten av Arbeiderfestivalen disse maidagene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...