ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Publikumsrekord da blant andre Il Tempo Gigante og Maria Sandberg gjestet Stjørdal Motorshow

Foto: Jon Lyder og Obelix Barbala / Stjørdal Motorshow

Høyt nivå og fantastisk god stemning da Stjørdal Motorshow inntok Abrahallen denne helgen. Hele 12.500 personer var innom i løpet av de to dagene, og Nea Radio var på plass og sendte live de to første timene lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Stjørdal Motorshow ble arrangert for tredje gang helgen 7. og 8. mai. Her bidro mer enn 150 utstillere til at man kunne oppleve biler og motorsykler fra tidlig 1900-tall til årets modeller.

Allerede få minutter etter dørene ble åpnet tydet det meste på at fjorårets publikumsrekord på 8.000 besøkende ville bli slått, og det var tydelig at både besøkende og utstillere nøt den gode stemningen i Abrahallen.

Il Tempo Gigante i Abrahallen

Av de større trekkplastrene må vi trekke frem Il Tempo Gigante, som stort sett var omringet av folk hele helgen, og snøscooterkjøreren Maria Sandberg, kjent for sine ville stunt. Du kan høre hele intervjuet vårt med henne nederst i saken.

Hell RX var tilstede for å markedsføre sommerens VM-runde i rallycross, et arrangement der vi også vil være tilstede og sende, og vi fikk en prat med både Tor Helge Slind og Henrik Gjervan.

En jury hadde tatt på seg å kåre fineste bil, og her var det virkelig et tresifret antall gode kandidater. Førstepremien gikk til "Freia-bilen" til Kjell Ivar Haltvik fra Ekne, en strøken Renault BC fra 1913.

Alle involverte virket veldig fornøyde, og flere besøkende skrøt av både køavvikling og hvor enkelt det var å bevege seg i Abrahallen til tross for at det var så mange besøkende.

Intervju med Maria Sandberg:


Intervju med Tor Helge Slind:

Intervju med Henrik Gjervan:

Nøkkelord

ANNONSE