Nea Radio

Protex har inngått ny avtale med Forsvaret

UNIFORMSKO: Lillian Erlien (til venstre) og Margrethe Engan Gjære med to eksemplarer av de nye produktene Forsvaret skal ha.

Konfeksjonsbedriften i Ålen skal nå levere pensko til messe- og tjenesteuniform.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2021 kl 14:36

Protex har inngått avtale om levering av blant annet uniformssko, lakksko, kontorstøvler, skolett og paradestøvler til HMKG (Hans Majestet Kongens Garde).

Bedriften leverer i dag også feltstøvler, M77 til Forsvaret, og har gjort det de siste 10 årene.

Avtalen som nå er underskrevet har en varighet på to år, med mulighet for ytterligere to års forlengelse.

Daglig leder Margrethe Engan Gjære er svært fornøyd med å ha sikret en ny kontrakt med det norske Forsvaret.

– Dette er stort for oss og vi er svært stolte over å ha fått denne tilliten, sier hun.

Margrethe Engan Gjære (til venstre) og Lillian Erlien fra Protex med to av modellene bedriften i Hovstrøa i Ålen nå skal levere til Forsvaret.

I anbudskonkurransen var det flere anerkjente aktører med, men Protex scoret høyest både når det gjaldt teknisk kvalitet og pris.

– Dette viser at vi lykkes med å levere produkter av god kvalitet og at vi er konkurransedyktige i markedet, sier Engan Gjære.

Protex AS er en tekstilbedrift som utvikler, produserer og selger egne merkevarer, blant annet arbeidstøykolleksjonen Ragnarok til havbruksnæringen og vinterskoene Røroslabben og Femundlabben.

Bedriften er også leverandør til Forsvaret på ulike typer fottøy og produserer alt fra treningsklær, gallauniformer, telt og produkter innen smarte tekstiler.

Virskomheten har egeneide fabrikker i Estland med over 200 ansatte som produserer egne produkter i tillegg til produkter for andre, anerkjente skandinaviske leverandører av tekstilprodukter.

Fabrikkene er sertifisert etter ISO 9001:2015, samt miljøsertifisert i henhold til ISO 14001:2015

Protex AS ble etablert i 1966, og har hovedkontor i Ålen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...