Nea Radio

Prisutdelinger i Selbu

PRISVINNERE: Kari Petrine Uglem og Ivar Aas flankert av ordfører Ole Morten Balstad og varaordfører Per Røsseth. Foto: Andreas Reitan

Selbu kommunes Frivilligpris og Kulturprisen for 2018 ble delt ut ved en høytidelighet i kommunestyresalen mandag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var Kari Petrine Uglem som fikk Selbu kommune Frivilligpris for 2018.

Verdig mottaker

- Hun er virkelig en verdig mottaker av prisen, sa ordfører Ole Morten Balstad som delte ut prisen.

Prisvinneren innrømmer at hun ble "satt ut" da hun skjønte det var hun som skulle få prisen. - Jeg takker for oppmerksomheten og setter stor pris på dette, sa Uglem.

- Kari Petrine er "bestemor" for en flyktningefamilie i Selbu, hun stiller alltid opp når Frivilligsentralen trenger ledsagere til sykehus eller tannlege. Kari Petrine sier aldri nei når hun blir bedt om å bidra, hun er strikkeinstruktør for flyktningene, sjåfør og medhjelper når det trengs. Hun er også en viktig bidragsyter for Selbuskogen skisenter, sa ordføreren da han delte ut prisen mandag.

Kulturprisen til Ivar Aas

Dette var begrunnelsen da et enstemmig hovedutvalg for samfunssutvikling i begynnelsen av november vedtok å dele ut kommunens kulturpris til Ivar Aas:
Han har høy utdannelse innen sang og musikk.
Han er en dyktig solist som får mange oppdrag i og utenfor bygda
Ivar Aas har dirigert Selbu Korensemble siden 1992, i 26 år!
Han motiverer koret til å yte sitt beste på hver eneste øving, han stiller krav og når store mål gang etter gang. Ivar og Selbu Korensemble setter stadig Selbu på kartet ved å presentere bygda og gjøre store konserter i og utenfor Selbu.
Han er oppofrende og en inspirasjon for alle.
Han er dyktig og motiverende lærer i sang ved Selbu kulturskole.
Han har komponert sangen «Advent i Selbu» som har slått rot i juleforberedelsene i bygda
Han startet prosjektet «Felles barnetog» i Selbu og har fortsatt en aktiv rolle der.
Ivar er et fantastisk menneske som gir av hele seg!

Begrunnelsen ble gjentatt av varaordfører Per Røsseth som delte ut prisen.

Hør Kari Petrine Uglems takketale

Hør Ivar Aas sin takketale.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...