Nea Radio

Prisdryss i Selbu

PRISDRYSS: Prisvinnerne samlet i kommunestyresalen i Selbu rådhus. Foto: Stian Elverum

Årets frivilligpris og to idrettsstipend ble delt ut på tampen av kommunestyremøtet i Selbu mandag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mandag fikk Selbu menighets diakoniutvalg formelt overlevert kommunens frivilligpris for 2019, selv om de hadde fått den gode nyheten muntlig under sitt eget høstmøte i Flora tidligere i høst.

Det var ordfører Ole Morten Balstad som delte ut prisen til ei gruppe frivillige med engasjement og stå-på-vilje langt utover det en kan forvente.

Kjell Tore Aftret, leder i hovedutvalg for helse og oppvekst, delte ut to idrettsstipend fra Grete Ingeborg Nykkelmos idrettsfond. Stipendene gikk til Helle Margrethe Aspaas og Nils Ole Fuglem.

Helle Margrethe Aspaas

Friidrettstalentet Helle Margrethe Aspaas (17) har diskos som spesialøvelse. Med 34,40 som personlig rekord representerer hun nå Selbu IL friidrett og er elev ved toppidrettslinja ved Selbu videregående skole. - Helle er svært nøye og pliktoppfyllende i treningsarbeidet og har hatt stor framgang det siste året, sa prisutdeler Kjell Tore Aftret.

Nils Ole Fuglem

Langrennstalentet Nils Ole Fuglem (16) har lenge hevdet seg blant de beste i konkurranser både på krets- og regionnivå. Nå er han elev ved Meråker videregående skole og blir denne sesongen førsteårs junior i 17-årsklassen. - Nils Ole Fuglem er svært dedikert og seriøs i sin satsing på skiidretten og viser fin resultatframgang fra år til år, sa prisutdeleren blant annet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...