Nea Radio

Nea Radio

Presenterte budsjettforslag

Budsjettklare: Styringsblokka i Stjørdal er klare med sitt forslag til budsjett for 2018. Fra venstre: Ole Hermod Sandvik (H), Karin Aune Berg (MDG), Nelly Lian (FrP), Erik Bjørgum (Sp), Annette Jensen (KrF), Rune Larsen (H) og Ivar Vigdenes (Sp). Foto: Anne Gundersen

Basishaller, økt satsning på barnehager, oppstart for bygging av Hegra Barneskole og planer for et helsehus er en del av budsjettet posisjonen presenterer for kommunestyret torsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Dette er et ansvarlig budsjett innenfor rammene vi mener vi kan gå gode for, sier ordfører Ivar Vigdenes under en pressekonferanse i forkant av kommunestyrets behandling av budsjettet torsdag. Vi har måttet minske enkelte økninger noe i forhold til rådmannens innstilling, men til gjengjeld kan vi blant annet nevne at vi vil gjennomføre den største økningen innenfor barnehagesektoren noe sinne, så vidt jeg vet.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Hegra B

Når budsjettet vedtas, vil starttidspunktet for byggestart av Hegra barneskole bli fastsatt.

– Budsjettet sier at det skal skje i løpet av 2019 og dersom ikke noe helt ekstraordinært inntreffer, vil dette bli gjennomført, sier Vigdenes.

Grunnskoleteamet kuttes

Blant sakene som ventes å skape størst debatt under kommunestyret, er ønsket om å kutte grunnskoleteamet.

– Det er ikke alle valg som er like enkle å ta, men vi mener at PP-tjenesten ivaretar funksjonene grunnskoleteamet har hatt, sier Annette Jensen (KrF).

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...