Nea Radio

Enige om kontrakt:

Presenteres som trener tirsdag

Blir ny trener i RBK: Åge Hareide presenteres trolig som Rosenborgs nye hovedtrener tirsdag. Partene skal ha blitt enige om en kontrakt ut 2021. Foto: NRK

Åge Hareide og Rosenborg skal ha kommet til enighet om en kontrakt. Ifølge NRK presenteres sunnmøringen som ny hovedtrener tirsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2020 kl 16:19

Ifølge statskanalen skal Åge Hareide og Rosenborg ha kommet til enighet om en kontrakt på 1,5 år. Det er usikkert når han starter i jobben. NRK skriver at kontrakten blir signert tirsdag og at Hareide blir presentert samme dag.

RBK ønsker foreløpig ikke å komme med noen form for bekreftelse.

– Vi kommenterer når vi har noe å kommentere, skriver daglig leder Tove Moe Dyrhaug til Nea Radio i ei tekstmelding.

Vil overta så fort som mulig

Det er foreløpig usikkert når Hareide starter i trenerjobben.

66-åringen uttalte tidligere i sommer at han ikke kan trene et lag før til høsten, på grunn av en kneoperasjon.

Nå har han derimot signalisert til Rosenborg at han ønsker å ta over så raskt som mulig.

Etter det NRK kjenner til, ønsker Hareide å beholde dagens trenerteam, og ta en ny vurdering etter sesongen er over.

Hans andre periode

Dette blir i så fall Åge Hareides andre periode som hovedtrener i Rosenborg. Han ble pekt ut som erstatteren til Nils Arne Eggen da sistnevnte ga seg etter 2002-sesongen. På den ene sesongen Hareide trente RBK i 2003 vant klubben The Double.

Bodø/Glimt ble sølvvinner i både serie og cup bak RBK,sist gang Hareide hadde treneransvaret.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...