Annonse
Nea Radio

#heiholtålen

Presenterer nytt, digitalt kart

Presenterte kart: #heiholtålen og Holtålen kommune er til stede under Boligmessa i Trondheim Spektrum. Et nytt digitalt kart, er blant det ordfører Arve Hitterdal og Olve Morken og Siri Hegseth kan vise fram. Foto: Anne Gundersen

Som en av få kommuner, er Holtålen kommune tilstede under Boligmessa i Trondheim Spektrum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Det er en stolt ordfører Arve Hitterdal, som sammen med Olve Morken og Siri Hegseth fra Holtålen kommune er til stede under Boligmessa i Trondheim Spektrum.

– Som en del av prosjektet #heiholtålen, har vi fått laget et nytt digitalt kart som viser alt fra overnattingsplasser, til historiske steder og shoppingmuligheter, for å nevne noe, sier ordføreren.

Han har tro på framtida i kommunen, og jobber hardt for at også andre skal se mulighetene.

– Og det er mange som gjør det, mener han.

– De senere årene har vi hatt en høy fødselsrate, hele 25 nyfødte sist år. Statsikken sier at vi skal ha en 11-12 stykker, men i Holtålen er det varmt under fellen, ler han.

Med seg til messa har de også fire byggeklare småbrukstomter.

– Disse kan folk anskaffe seg for en billig penge. Kommunen tar 500 000 per tomt. Så er det også tilknyttet det som trengs av vei, vann og kloakk.

Det er bare noe av det Hitterdal mener gjør Holtålen til en unik destinasjon, enten det er for å bosette seg, for å bygge hytte eller å ta en snartur som turist.

– Vi har mye å by på. Flott turterreng og skiløyper og ikke minst lysfenomenet i Hessdalen!

Han forteller at interessen rundt det sistnevnte er stor.

– UFO campen har stadig fullt belegg, så mye tyder på at mystikken forbundet med dette trekker folk. Men her på messa skal vi først å fremst vise at vi er på og fortelle om den flotte kommunen vi bor i, sier Arve Hitterdal.

Hør intervjuet i avspilleren under:

Nøkkelord

Annonse