Nea Radio

Premiere for nytt sykkelritt

110 syklister stilte til start i Forbondeloppet på Vauldalen onsdag. Foto: Marit Manfredsdotter

I dag gikk startskuddet for Forbondeloppet, et 150 kilometer langt sykkelritt i grensetraktene mellom Norge og Sverige.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Totalt 80 deltakere sto på startstreken i det lange rittet på 150 kilometer. 30 stilte til start på den korte distansen mellom Vauldalen og Ramundberget i Sverige. Langløypa gikk fra Vauldalen til Røros, videre til Glåmos, langs Aursundsveien og tilbake til grensa og målet i Ramundberget på svensk side.

Initiativet er svensk, og rittleder Magnus Rydhult håper at løpet skal vokse seg stort og bli et årlig arrangement der de to landene forenes som i gamle dager da forbønder reiste over grensa med sine varer.

Av lokale syklister deltok blant andre Arnt Erik Skancke, Rune Kolstad og Geir Riddervold fra Røros samt vinneren av Øyungen Rundt i år, Ørjan Moseng.

Også den svenske OL-vinneren Johan Olsson stilte til start.

Nea Radio var til stede under starten på Vauldalen:

Foto: Marit Manfredsdotter

Den svenske OL-vinneren på ski Johan Olsson var på plass for å forsvare de svenske fargene. Foto: Marit Manfredsdotter

Jorid Skott Svendsen fra Vauldalen Fjellhotell sammen med seksjonssjef Unni Elisabeth Tronsmed på Vauldalen tollstasjon hadde viktige oppgaver i forbindelse med rittet. Foto: Marit Manfredsdotter

Teten på vei gjennom Brekken sentrum. Favoritten Johan Olsson ligger på tredjeplass. Foto: Marit Manfredsdotter

Resultater fra rittet på Forbondeloppets nettsider.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...