Nea Radio

Fart i Ålen sentrum

Popup-butikk og sentrumsdag

Foto: Anita Sivertsgård

7. november blir det sentrumsdag i Ålen og samtidig åpner Elise Engesvold Grønli opp popup-butikk i Ålen Torget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2019 kl 09:30

I november og desember tar Elise Grønli med seg deler av varesortimentet hun har i butikken sin Rørosrypan på Røros og inntar hjembygda Ålen med en popup-butikk.

Sentrumsdag

Åpningsdagen er satt til 7. november, midt i kulturuka i Ålen, og da blir det samtidig litt stå hei i sentrum. Det vil bli arrangert sentrumsdag hvor alle butikker vil delta. Det blir motevisning, aktiviteter i amfiet med popkorn-popping og bålpannekos, og besøk av tryllekunstner blant annet.

Opp med gittra

- Det er for lite aktivitet i sentrum av Ålen nå, og det ønsker jeg å gjøre noe med. Det er stille og altfor rolig på Ålen Torget, så nå er det på tide at noen av gittera inne på torget åpnes opp igjen. Jeg håper jeg kan bidra til å gjøre det mer attraktivt å bruke sentrum, sier Elise Grønli.

Ikke en ny tanke

Å starte butikk i Ålen er ikke en ny tanke for Engesvold Grønli. På begynnelsen av året fikk hun innvilget lån fra kommunens risikokapital fond for å etablere en ny klesbutikk i Ålen Torget. Så langt kom hun ikke da nye lokaler på Røros plutselig ble tilgjengelig og hun måtte starte en flytteprosess der. Timingen ble rett og slett for dårlig, og dermed prøver hun nå med en popup-butikk i årets siste måneder.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...