Nea Radio

Poppet opp i Gata

Kaffetørst: Ingrid Myran (t.h) har langt fra vært den eneste som har benyttet anledningen til å stille både sult og tørste når Solvor Reinsberg serverer godsaker hos Vikan Blomster denne uka!

Denne uka har Eidum Gårdsbakeri og Langøra Kaffebrenneri "Pop-up" kafé hos Vikan Blomster. Det er det mange som vet å sette pris på!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kjøpmannsgata i Stjørdal har et nytt og spennende tilskudd denne uka. Eidum Gårdsbakeri og Langøra Kaffebrenneri har nemlig slått seg sammen med Vikan Blomster og laget en såkalt "Pop-up" kafé. Deilige dufter strømmer ut på gata, mens bollesultne og kaffetørste gjester strømmer til. Solvor Reinsberg fra Eidum har hendene fulle.

– Ja, heldigvis! Her strømmer det på med folk og ingen ting er bedre enn det, sier Solvor, som godt kunne tenke seg å drive kafé fast.

– Men foreløpig er det supert å gjøre det på denne måte.

Saken fortsetter under lydklippet

Berit Vikan driver Vikan Blomster på Stjørdal. Foto: Anne Gundersen

Tropisk

Vikan Blomster har unike lokaler, hvor det i tillegg til butikken er både en nærmest tropisk vinterhage og en koselig hage i bakgården. Gjestene nyter bakverk og kruttsterke kaffedråper ved bord både ute og inne og det dufter herlig av alle vekstene som trives i vinterhagen.

– Dette er absolutt noe vi har lyst å gjøre igjen, sier innehaver av Vikan Blomster, Berit Vikan.

– Det er så trivelig med litt ekstra liv og røre i butikken og det drypper jo litt på oss også når det kommer så mye folk, sier hun fornøyd.

Berit forteller at dette er tiden på året der folk tradisjonelt trekker seg litt tilbake fra stranda og begynner å tilbringe mer tid innendørs.

– Derfor syntes vi det passet bra å gjøre dette nå. Dette er tid for både å kose seg litt ekstra og å kanskje se etter noe hyggelig til hjemmet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...