Nea Radio

Pop-up kaffe i Stjørdal

Plutselig: Denne uka kan du nyte både god kaffe, godt brød og kulturelle innslag i nedlagte Svingen Herrefrisør i Ole Vigs gate i Stjørdal. Langøra Kaffebrenneri har nemlig åpnet pop-up shop, sammen mer Eidum Gårdsbakeri. Her er Kristian Helgesen fra Langøra Kaffebrenneri, sammen med Mari Krysinska fra Lokstallen som skal fortelle gjestene om hva som foregår der. Foto: Anne Gundersen

Denne uka kan du stikke innom Svingen herrefrisør og få deg godt brød, god kaffe og kulturelle innslag. Men fort deg, tilbudet forsvinner like raskt som det dukker opp!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2018 kl 21:01

Stjørdal har fått en ny kaffebar, men bare veldig midlertidig. Denne uka åpnet nemlig Langøra Kaffebrenneri og Eidum Gårdsbakeri en såkalt pop-up shop i gamle Svingen Herrefrisør i Ole Vigs gate.

– En pop-up shop betyr kort og greit at den forsvinner like fort som den dukker opp, forklarer Kristian Helgesen fra Langøra Kaffebrenneri. Og det var det mange som visste å benytte seg av onsdag formiddag. Både inne og ute vrimlet det av mennesker som unnet seg en matbit og en kopp kaffe i vårsola.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Kjørt forbi

Helgesen forteller at de har snakket med Eidum Gårdsbakeri om å gjøre noe som dette.

– Etter å ha kjørt forbi det tomme lokalet gang på gang, bestemte vi oss for å ta kontakt med eier Tormod Salberg og han syntes det var en god ide`, sier kaffegründeren.

– Vi har vært så heldige og fått elever ved design- og håndverkslinja ved Ole Vig videregående skole til å dekorere lokalene så her har det blitt riktig fint, konstaterer han. Lokalet skal imidlertid snart rives og nå blir det boliger på tomta i stedet.

Håper på kafe`

Eier av eiendommen, Tormod Salberg, sier at han gjerne vil ha med seg både Langøra og Eidum videre.

– Vi planlegger å ha en liten kafe` i første etasje og vi håper på å få med oss disse spennende aktørene videre, sier Salberg.

– Beliggenheten er super i forhold til jernbanestasjonen og jeg tror Stjørdalingene er klare for å ha en kafe`litt utenfor det som tradisjonelt sett har vært regnet som sentrum.

Utelukker ikke

Kristian Helgesen på sin side, utelukker ikke at samarbeidet kan fortsette.

– Vi er i samtaler om saken, så vi får se. Men først og fremst skal du ikke se bort fra at vi kan gjøre noe som dette igjen. Det finnes mange tomme bygg i Stjørdal, smiler han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...