ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Alvorlig skadd etter knivstikking:

Politiet jakter gjerningsperson

Politiet sine krimteknikere kom lørdag kveld til åstedet på Møllenberg. Foto: Bjørn Alexander / NRK Trøndelag

To menn fekk alvorlige skader i to hendelser med knivstikking i Trondheim lørdag kveld. En 18-åring er sikta etter den ene hendelsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Politiet fikk melding om at en person var knivstukket på Møllenberg i Trondheim ved 21-tida lørdag.

Ikke livstruende

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter hendelsen og får behandling på St. Olavs hospital. Skadene er alvorlige, men ikke livstruende.

- Dette er en alvorlig hendelse, og vi har fullt fokus på å finne gjerningspersonen eller gjerningspersonene. Det er gjennomført innledende samtaler med fornærmede og vitner, og politiet er i gang med tekniske undersøkelser ved åstedet, sier John R. Sødahl Furunes, påtaleansvarlig i Trøndelag politidistrikt.

18-åring pågrepet

Rundt klokken 22.00 samme kveld fikk politiet melding om en alvorlig hendelse i Ila i Trondheim. En gutt i slutten av tenårene er alvorlig skadd etter nok en episode med kniv.

Han skal ikke være livstruende skadd, og får behandling på St. Olavs hospital. En 18-åring er pågriper og siktet for knivstikkinga.

Ingen sammenheng

Det er så langt ikke noe som tyder på at de to hendelsene har noen sammenheng.

- Vi har foreløpig ingen indikasjoner på at disse to hendelsene har noe med hverandre å gjøre, sier Furunes.

Politiet vil fortsette etterforskningen av begge hendelsene utover, og vil komme tilbake med mer informasjon utover dagen.

ANNONSE