ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Skadet kvinne på Røros Hotell:

Politiet etterlyser vitner

Vitner: Dersom du har observert noe i forbindelse med den skadete kvinnen som ble funnet på Røros Hotell natt til lørdag, vil politiet at du tar kontakt. Foto: Marit Manfredsdotter

I forbindelse med at en kvinne ble funnet skadet på Røros Hotell, søker politiet nå folk som kan ha opplysninger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Søndag ettermiddag gikk politiet ut og etterlyste personer som kan ha gjort observasjoner i forbindelse med at en kvinne ble funnet skadet på Røros Hotell natt til lørdag.

Nea Radio skrev tidligere at den 19 år gamle kvinnen ble funnet bevisstløs i en trapp på Røros Hotell like etter midnatt, natt til lørdag.

Skadene hun nå behandles for er i kjeve og munn. Kvinnen er alvorlig skadd, men utenfor livsfare, opplyser politiet til Adresseavisen.

NRK melder at kvinnen ble operert på St. Olavs hospital søndag og hun har derfor ikke vært mulig å avhøre.

- En ung mann i 20 årene er pågrepet og bragt inn til politiet for avhør. Han var først avhørt som vitne, men er nå avhørt som mistenkt, forteller krimvaktleder Torstein Ekseth ved Trøndelag politidistrikt til avisen.

Mannen skal avhøres på nytt søndag. Politiet forventer at de får kvinnens versjon av hendelsen i løpet av søndagen.

Krimvaktleder Torstein Ekseth ved Trøndelag politidistrikt vil ikke, overfor NRK, si noe om relasjonen mellom den skadde kvinnen og mannen som nå er pågrepet. De to skal ha vært gjester ved et arrangement på hotellet den aktuelle kvelden.

Publikum bes kontakte politiet med informasjon på telefon 73899014.

ANNONSE