Nea Radio

"Pole position" til Selbu

POLE POSITION: Ola Torkjel Flakne og Stein vegard Lund mottar prisen på vegne av klubben. Foto: Kjør for livet

Kjør for livet-klubben i Selbu mottok i helga prisen "Pole position" .

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Veilederne i Kjør for livet sin klubb i Selbu mottok i helga prisen «Pole position».

Kjør for livet kårer hvert år beste klubb – Pole Position – i Kjør for livet, basert på veilederne og forventningene organisasjonen har til dem, måten klubben blir drevet på og driften blir dokumentert på, samarbeidet med KFL-kontakten og andre aktører i kommunen, og resultatene som oppnås med ungdommene i klubben.

Høyeste utmerkelse

Pole Position – beste klubb - er den høyeste utmerkelsen organisasjonen har for klubbene i Kjør for livet.

- Årets vinner har i flere år vært en klubb som har drevet godt. Klubben har hatt mange godhistorier med ungdommer. Det nye teamet har i tillegg til å være gode og trygge voksne for ungdommene også løftet loggføringa i klubben til et veldig godt nivå. Klubben har tilhold i sine nye lokaler som er godt tilpasset virksomheten som drives i klubben, heter det blant annet om vinneren.

- Selbu-klubben har vært særdeles løsningsorienterte gjennom en lang vinter. Ola Torkjel (Flakne) har brukt mye av sin fritid på å bringe kjøretøy fram og tilbake til aktivitetsarena med en positiv holdning hele tiden. Samarbeidet med KFL-kontakten har også vært meget bra og utvidelsen/mottakelsen av ungdommer fra Tydal fungerte også topp. De er også synlige i nærmiljøet og skaper god omtale av klubben.

- En velfortjent pris til et supert team. De gjør en fantastisk jobb med ungdommene, sier SLT-koordinator Tove Storhaug.

Klubb 12 Selbu

Kjør for livets Klubb 12 Selbu består av fire ungdommer fra Selbu og to ungdommer fra Tydal. Veiledere er Ola Torkjel Flakne (teamleder), Stein Vegard Lund, Ståle Eggen og Sverre Inge Ness.

POLE POSITION er Kjør for livets høyeste utmerkelse. Denne gang gikk prisen til Klubb 12 Selbu. Foto: Kjør for livet

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...