Nea Radio

PokerNM: Trøndelag er på plass

Ståle Eggen (til høyre i bildet) fra Selbu er klar for å kjempe om en ny NM-tittel. Foto: Norgesmesterskapet i Poker 2019/Krists Spruksts

Ett av årets store høydepunkter for pokermiljøet er i gang og trøndelag er godt representert. Vi har tatt en prat med ekspertkommentator i TV2, Stig Moen som sammen med Martin Iversen sender og kommenterer hver dag fra arrangementet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2019 kl 16:19

- Hvis vi skal nevne alle trønderne som har blitt Norgesmestre opp igjennom årene blir det svært mange, sier TV2's ekspertkommentator Stig Moen.

Vi kan allikevel nevne noen: Ståle Eggen og Even Aas fra Selbu, Ørjan Skommo, Natalie Sæther, Lotte Lien og Stig Rune Kveen er blant noen av spillerne som kan titulere seg som Norgesmestre i en eller annen event i forbindelse med et NM.

- Vi er imponert over at Trøndelag har produsert så mange dyktige pokerspillere igjennom så mange år. Det er tidlig i dette mesterskapet å si noe om resultatet denne gang, men det ville ikke overraske meg om det er nettopp en eller ei fra Trøndelag som stikker av med en eller flere av NM-titlene i år, sier Moen.

Facinerende spill

Mange har oppdaget poker på TV, også Stig Moen. - Det tar ikke mye tid før vi skjønner hva som foregår, selv om det kan virke noe gresk første gangen. Spillet inneholder spenning, ferdighet, en grad av tilfeldighet og informasjon man ikke ser. Det er disse tingene som gjør poker så facinerende og interessant, sier Moen som sammenligner poker med sjakk.

- Mange stormestere i sjakk har poker som hobby. Flere av disse har også kommet langt og vunnet titler i poker, sier Moen.

Vær tålmodig

Stig Moens tips til nybegynnere: - Det aller viktigste i poker er tålmodighet. Alle har lyst til å spille alle hender, men det er den største feilen nybegynnere gjør. Studer hva som er riktige starthender, hold deg til de som anbefales brukt og utvid reportoaret etter hvert. Begynn å krabbe først, gå etterpå.

- Det beste med poker er at uansett hvor god du er vil du alltid ha noe nytt å lære, sier Moen.

Hele intervjuet kan du høre her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...