Nea Radio

Ny musikk

Perry Day med nytt album

Per Dagfinn Næverås, aka Perry Day til venstre og Geir Olav Reinås til høyre. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

I dag slipper Per Dagfinn Næverås alias Perry Day sitt andre album.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

To år har det tatt å bli ferdig med albumet, mye hardt arbeid og en pandemi har gjort at det har tatt lang tid å få det ferdig. Låtene er en god blanding av gamle og nyskrevne låter som Næverås har skrevet selv.

Bygget studio i takt med albumet

Med seg som produsent har Perry hatt med seg Geir Olav Reinås som har bygget studio i huset sitt.

- Vi startet med en mikrofon og et lydkort, så har det egentlig vokst på seg, sier Reinås.

Han er også med på plata selv, i form av korist og bassist. I tillegg har han programmert trommene.

Håper på god respons

Som hos alle artister er det knyttet spenning og forventninger til et albumslipp, Perry Day er intet unntak.

- Nå håper jeg på full fart, sier Næverås og ler. - Jeg håper på masse streams og at folk liker det, sier han.

Variert innhold

Sjangeren er rock, men selv om mange forbinder det med høyt tempo og høy lyd så er det også plass til flere typer låter. Næverås har nemlig fått med seg datteren sin på låten som heter "Sorry". En kjærlighetssang har også fått plass på albumet, men han er noe vag på spørsmål om det er en heldig vedkommende som låten er tilegnet.

- Det får andre tolke, vil jeg si da, sier Næverås.

Albumet er ute på Spotify fredag 19. mars.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...