Nea Radio

Per Heimly åpner utstilling på på venterommet

Ikke før har Ari Behn gjort unna sin utstilling på Røros, så kommer vennen Per Heimly til Singsås.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 13:53

Torsdag kveld åpner ei fotoutstilling på venterommet i Singsås stasjon. Det er fotografen Per Heimly som stiller ut det som blir kalt "et herlig kaos av bilder". Fotografen selv vil være tilstede under hele arrangementet.

Det er Astrid Wolden som står bak utstillinga. Hun jobber til daglig i rørosfirmaet Form til fjells, og på nyåret åpnet bedriften avdelingskontor i den nedlagte stasjonsbygningen i Singsås.

– Vi disponerer jo lokalene og tillegg til å ha en arbeidsdag i uka her, så har jeg tenkt en del på at vi har plass til mer. Det har også vært med i planene våre å invitere illustratører fra bransjen til å stille ut bilder her, sier Astrid Wolden. Hun satte opp en liste over aktuelle artister og på denne lista var Per Heimly.

– Etter å ha sendt en forespørsel til Heimly fikk jeg telefon fra fotografen som veldig gjerne ville være med på opplegget. Astrid Wolden sier det er hennes eget foretak, The curly girl's world, som står bak utstillingen.

Selv om det er snakk om små lokaler så håper hun på mye folk under åpninga av utstillinga torsdag kveld klokken 1800. Hun oppfordrer publikum som kommer nordfra til å ta toget, da togtidene til og fra passer veldig godt med tidspunktet åpninga er. I tillegg er inngangen til utstillinga fra perrongen.

Hør intervju med Astrid Wolden her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...