Nea Radio

Selbu:

Pensjonistkaféen åpen igjen

Endelig åpen pensjonistkafé igjen. Foto: Maiken Woldseth

Nå kan Selbu Pensjonistforening endelig invitere til kaffe- og vaffelservering på eldresenteret igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Leder i Selbu pensjonistforening, Karin F. Seim, kan fortelle om trygge rammer rundt kaféen. - Vi har maks ti personer inne i lokalet, skriver lister med navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing, og har to personer på kjøkkenet som holder oppsyn med det hele, sier Seim.

Karin F. Seim og Øyalf Endresen hadde god plass til å drikke kaffe og spise vaffel i tråd med smittevernreglementet. Foto: Maiken Woldseth

Glade pensjonister på besøk

- Det har vært veldig kjekt å åpne igjen, og tilbakemeldingene er gode, forteller Seim. Kaféen har vært åpen i perioder hvor det har latt seg gjøre, men har vært stengt siden før jula 2020 grunnet begrensninger fra myndighetene. Fremover skal det være åpent for gjester mandag, onsdag, torsdag og fredag på eldresenteret.

Strikketøyet dukket opp under dagens pensjonistkafé. Foto: Maiken Woldseth

Viktig tiltak for isolerte eldre

- Vi har forstått at det har vært trist og ensomt for de eldre som har blitt mer isolert som følge av pandemien, så at vi har kunnet åpne kaféen igjen betyr nok mye for flere, avslutter Seim.

Kaféen skal være åpen fra klokken 10 til 13 fremover, åpningstidene kan endres ettersom smittesituasjonen endrer seg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...