Annonse
Nea Radio

Spelet:

Peer Perez Øian tilbake til Stiklestad

SPELET: Peer Perez Øian tilbake til Stiklestad Foto: Jo Kristian Kvernland

Fjorårets regissør Peer Perez Øian har takket ja til å komme tilbake til Stiklestad og gleder seg til å videreutvikle det han startet på i fjor.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Produksjonen til Spelet om Heilag Olav i 2020 er i full gang. I kulissene jobbes det iherdig med å få på plass årets skuespillere og kunstnerisk team, og foreløpig lover det veldig bra. Fjorårets regissør Peer Perez Øian har takket ja til å komme tilbake, og gleder seg mye til å videreutvikle det han startet på i fjor.

– Jeg er veldig glad for at det blir spel, og at jeg er invitert tilbake. Fjorårets spel var en utrolig fin opplevelse både profesjonelt og sosialt, forteller Øian. Selv om ikke alle skuespillerne er helt bekreftet enda, kommer det tilbake mange kjente fjes og Øian gleder seg til å jobbe videre med teamet sitt for å videreutvikle det de startet på i fjor.

– Jeg møtte så mange flotte mennesker, med mye herlig engasjement. Jeg gleder meg til å fullføre den jobben vi startet på sammen, forteller Øian, som fikk veldig gode skussmål for sin jobb med spelet av både publikum og media.

Direktør ved Stiklestad nasjonale kultursenter, Anne Marit Mevassvik, er svært glad for at Øian tar turen til Stiklestad i sommer også.
– Peer gjorde en svært god jobb i fjor, og det blir spennende se hvordan han tar dette videre i år.

Skuespillerne til årets oppsetning vil bli presentert innen kort tid, og i går åpnet Verdal teaterlag sin påmelding for de som er interesserte i amatørroller i spelet. Audition for disse rollene vil være 29. februar og 1. mars.

Annonse