Nea Radio

Ute av Norske Talenter

Peder Angel topp tre i semifinalen

Peder Angel i Norske Talenter Foto: Screenshot TV2

Imponerte med "Riv I Hjertet".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2019 kl 11:51

15-åringen fra Røros sjarmerte nok en gang både publikum og dommerne - denne gang med Sondre Justads "Riv I Hjertet".

Flere av dommerne mente at danserne som var en del av opptredenen, stjal litt av oppmerksomheten.

Peder Angel møtte ni andre semifinalister, og det var kun en av disse som kunne gå videre i konkurransen.

– Jeg er veldig spent og jeg kommer til å storkose meg. Jeg kan nesten ikke vente på å få komme på scenen, sa han til Nea Radio da han var innom lokalradioen tidligere i uken.

Spenningen steg da det hele skulle avgjøres, og den ble om mulig enda større da Peder Angel ble ropt opp som en av de tre med flest stemmer.

Men programleder Solveig Kloppen ropte opp Fredrikstad Barne og ungdomsteater som vinner.

Dermed er Norske Talenter-eventyret over for Peder Angel i denne omgang.

På facebookprofilen "Peder Angel Norske Talenter 2019" står det følgende fredag kveld:

Da er denne ferden over for vår del. Dette har vært en fantastisk opplevelse. Tusen tusen takk for alle gode ord, og ikke minst alle stemmene. Dåkk e bæst❤ En spesiell takk til Helge, Rulle, og Tore for god hjelp med sangtrening og singback. Vi er meget fornøyd med topp 3.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...