ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Norske Talenter

Videre til semifinale

Skjermdump fra Tv2s sending.

Rørosgutten Peder Angel Lundquist Langen (14) gikk i kveld videre til semifinalen i Norske Talenter på Tv2.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2019 kl 22:35

ANNONSE
Annonse

I kveld sang Peder Angel Lundquist Langen "Stjernesludd" av DumDum Boys for å vise dommerne at han kunne gå ned i dypere stemmeleier enn hva han fikk vist frem ved forrige runde da han sang "Trassvisa hennes Tora" av Alf Prøysen. Dette var helt klart et godt valg.

Nok en gang imponerte han dommerne og Bjarne Brøndbo kunne denne gangen kommentere med at han satt med tårer i øynene etter at unggutten fra Røros hadde fremført sitt bidrag.

Dommerutvelgelse

I kveldens runde var det dommerutvelgelse og halvparten av deltakerene skulle ut av konkurransen.

- Det var veldig spennende. Det var mye venting og nervene kommer når du sitter og venter på at resultatet skal komme for du må sitte og vente hele dagen. Alle må bli der. Det er ingen som får lov til å gå før alle er ferdig med audition, først da blir man kalt inn på scena igjen, og får høre om man har gått videre eller ikke, fortalte Lundqvist Langen da han ble intervjuet av Nea Radio tidligere i dag.

Semifinale

Neste runde i Norske Talenter er semifinale og det vil si at det da blir direktesendinger hvor også de som sitter hjemme kan være med på stemme frem sine favoritter. Når vi vil få se Peder Angel i semifinalen vites ikke ennå da det skal være hele seks semifinaler. Finalen i høstens runde vil være fredag 13.desember.

Foto: Anita Sivertsgård

ANNONSE