Nea Radio

Spiller live for hele Norge

Peder Angel klar for semifinalen i Norske Talenter

Peder Angel Lundquist Langen Foto: Per Magne Moan

Fredag kveld er den unge rørosingen klar for nye utfordringer i Norske Talenter på TV2.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2019 kl 13:31

I beste sendetid på TV2 fredag kveld, i det som ofte omtales som "Gullrekka", skal Peder Angel Lundquist Langen fra Røros, forsøke å ta seg videre fra semifinalen i Norske Talenter.

15-åringen har gått greit gjennom de innledende rundene, men det er nå alvoret starter. Nå blir det live opptreden og sjansen for å gå videre er liten.

En av ti

Peder Angel møter ni andre og det er kun en av disse som går videre i konkurransen.

– Jeg er veldig spent og jeg kommer til å storkose meg. Jeg kan nesten ikke vente på å få komme på scenen, sier Peder Angel til Nea Radio, like før han hoppet på toget mot Oslo og Telenor Arena på Fornebu, der det hele skal foregå.

På spørsmål om hva han skal fremføre, så røper han at det er en sang av Sondre Justad, uten at han vil utdype hvilken låt det er.

– Etter forrige gang så sa Bjarne (Brøndbo, red. adm) til meg at jeg måtte velge noe skikkelig til semifinalen og etter litt tenking og forskjellige forslag, så kom Rulle Smit med et forslag og siden har jeg bare øvd på denne, sier han.

Rart å se seg selv på tv

Han innrømmer at det er en merkelig opplevelse å se seg selv på tv, selv om det etter noen ganger begynner å bli mer normalt.

Han sier det også har vært en utfordring å ikke kunne røpe hvordan det har gått i de innledende rundene, som har gått i opptak og der artistene har vist resultatet lenge før programmet har gått på tv.

Nå er det som sagt live opptreden og publikum kan også være med å stemme på SMS. Peder Angel håper på god hjelp fra det trønderske publikummet.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...