Annonse
Nea Radio

Har sendt brev til AtB:

Passasjerer blir innelåst på toalettet når bussen kjører

Fungerende ordfører i Røros kommune Christian Elgaaen ønsker at AtB endrer praksisen med stengte busstoalett. Foto: Anita Sivertsgård

Fungerende ordfører i Røros kommune Christian Elgaaen (Sv) har sendt et brev til AtB der han ber dem endre praksisen med toalett som stenges under kjøring.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2021 kl 11:21

Annonse

- Jeg har i løpet av den siste tiden mottatt mange henvendelser knyttet til AtBs nye praksis om bruk av toaletter på busser mellom Røros og Trondheim. Passasjerer har blitt innelåst på toalettet når bussen starter å kjøre, og passasjerer kvier seg for å bruke toalettet, sier han i brevet.

Han ønsker at buss-selskapet endrer toalettpraksisen og at sier at den ikke bidrar til et godt busstibud mellom Røros og Trondheim.

- Jeg ber AtB om å endre denne nye praksisen så fort som mulig. Det er meg bekjent ingen lover eller regler som tilsier at man ikke kan fortsette som før. Vi ønsker alle et godt og tilgjengelig busstilbud mellom Røros og Trondheim. Jeg er svært redd for at denne nye praksisen bidrar til det motsatte, avslutter Elgaaen.

Nøkkelord

Annonse