Nea Radio

Utstilling:

Pangslutt i Galleri Kulviksvingen

ÅRETS SISTE: Håkon Bleken er en av fire kunstnere som deltar når Neadalen Kunstforening inviterer til årets siste utstilling. Foto: Plakat Håkon Bleken "Hedda skyter"

Fire fantastiske, og ganske så ulike kunstnere skal sette sitt preg på årets siste utstilling i Galleri Kulviksvingen i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det har vært stor aktivitet i Neadalen Kunstforening i året som har gått, og det er ikke småtterier som venter publikum når punktum for sesongen skal settes i november og desember.

Bleken

Den mest kjente av de fire er Håkon Bleken som blant annet er representert med hele ”Mysterie”- serien hvor han har laget litografier til Knut Hamsuns roman med samme navn.

Killi Olsen

Kjell Erik Killi Olsen er også kjent for mange selbygger. Sist han gjestet Galleri Kulviksvingen var under en utstilling sammen med Andreas Widerøe Hagen i 2014. På denne utstillinga er han representert med koldnålsarbeider og litografier.

Amdam

Mariaus Amdam regnes som en av våre mest toneangivende kunstnere som jobber i et språk som av mange er sammenlignet med Bjarne Melgaard. Trondheimskunstneren jobber med det figurative med referanser til alt fra japanske tegneserier, film, science fiction og fantasy.

Ebbibg

Julie Ebbing (85) er utstillingas yngste kunstner, men på ingen måte noen lettvekter av den grunn. Hun har en mastergrad i grafikk
og tegning fra Kunsthøgskolen i Oslo, og er allerede lagt merke til i både inn- og utland etter sin eksamen i 2016. Ebbing er den første
norske kunstneren som har mottatt den prestisjetunge prisen ”Kjell Nupen Memorial Grant”(2017), og tidligere i år mottok hun Håkon
Blekens kunststipend for tradisjonelle teknikker. Ebbing er representert med tresnitt i denne utstillinga, og blant dem er Bleken portrettert.

- Gled dere til denne folkens, sier Marte Belsvik Stavrum, styreleder i Neadalen Kunstforening.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...