Nea Radio

BUA Selbu:

På utlånstoppen i Norge!

Anne Grete Kirkvold Flakne og Sondre Moen med noe av utstyret du kan låne denne sommeren. Foto: Inga Petrine Grøtte

Anne Grete Kirkvold Flakne, prosjektleder ved BUA Selbu, forteller at de i mars- april lå øverst, men at de fremdeles har en god plassering i toppen blant de 160 kommunene i Norge.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

BUA som står for Barn - Unge - Aktivitet; er et konsept for utlån av aktivitetsutstyr; - helt gratis.

Miljøaspektet er sentralt her da færre slipper å kjøpe utstyr som bare blir brukt en gang eller to.

Du kan låne utstyret en hel uke og reservasjonen gjøres via hjemmesiden senest to dager før utlån.

BUA Aktivitetsuker 2021

Sammen med Selbu Ballklubb, Selbu jeger -og fiskeforening og My Adventure fikk Tydal og Selbu slått sammen sine aktivitetstilbud for barn og ungdom denne sommeren. Det har vært flotte dager på ulike arenaer og Anne Grete Kirkvold Flakne kan fortelle om vellykkede dager.

- 46 barn deltok på friluftsdag på Årsøya, så det ble en livlig dag. Deretter ble det skytedag på Myråsen og fotballdag på Selbu Sentralbane, der 25 unger fikk boltre seg.

Ledige plasser på kajakk- og hengekøyecamp

Pr. i dag er det fullt på de resterende aktivitetsdagene, men det er noen plasser ledig på kajakkurs og hengekøyecamp. Så her er det fremdeles muligheter, sier Kirkvold Flakne.

Kajakkurset har totalt 20 plasser. Til vanlig koster kurset 2900 kr inkludert våtkort.

- Hvis noen ønsker å delta kun på kajakkkurset og ikke på hengekøyecampen; går også det, avslutter en engasjert prosjektleder.

Ønsker du å delta på kajakkurs kan du ringe på telefon: 73 81 04 80

www.bua.io

Hør intervjuet med prosjektleder Anne Grete Kirkvold Flakne i BUA Selbu her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...