Nea Radio

Stjørdal:

På linje med randkommunene

Gult: Skoler og barnehager holdes på gult nivå i Stjørdal. På bildet: Halsenungdomsskole. Foto: Illustrasjonsbilde/Erik Fløan/Wikipedia

Også Stjørdal viderefører eksisterende tiltak og innfører skjenkestopp klokka 22.00.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2021 kl 11:46

Stjørdal, som Malvik, lar treningssentre være åpne.

– Men vi presiserer viktigheten av registrering og vi anmoder om at man ikke skal trene på senter utenfor sin egen bostedskommune, sa ordfører Ivar Vigdenes under en pressekonferanse torsdag.

– Den britiske og den Sør-Afrikanske mutanten er mye mer smittsom og potensielt også mer dødelig. Vi må så langt det er mulig unngå å få denne smitten til kommunen, sa Vigdenes.

Anmoder

Kommunene rundt Trondheim er enige om å samarbeide for å slå ned viruset og Stjørdal kommune anmoder sterkt om at innbyggerne unngår unødvendige reiser til - eller besøk fra - områder med ukontrollert utbrudd av muterte virusvarianter. Trondheim blir nå ansett som et slikt område.

På generelt grunnlag bes det om at man unngår unødige reiser som medfører nærkontakt med andre på tvers av kommunegrensene i Trondheimsregionen. Du bes også om å benytte hjemmekontor når dette er mulig
og om å være tilbakeholdne med private besøk.

Regionalt samarbeid

– Jo flere større utbrudd, også av det muterte viruset, jo større blir koblingen mot nabokommuner, sier kommuneoverlege i Værnesregionen, Leif Edvard Muruvik Vonen.

Han forteller at kommunene i Trondheimsregionen nå har inngått et enda tettere samarbeid om å slå ned smitten når utbruddene kommer.

– Vi kobler oss på i faglig sammenheng og samarbeider i regionen dersom vi ser at det kan være tegn til at en mutert variant er i ferd med å spre seg. På den måten håper vi å unngå store nedstenginger slik vi har sett det i områdene rundt Oslo og Bergen.

Han understreker imidlertid at det er fort gjort å få mutert virus inn over kommunegrenser.

– Det kommer fort til oss når noe skjer i Trondheim. Så selv om hver enkelt kommune har egne regler, så samarbeider vi faglig, politisk og administrativt. På den måten tror vi at vi kan gå senvinteren og våren tryggere i møte,

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...