Nea Radio

På frierferd til Trondheim

Samareh Granqvist fra Rørosregionen Næringshage, tar med seg regionrådet og flere av regionens bedrifter og besøker Trondheim til uka. Foto: Privat

Torsdag reiser regionrådet for Fjellregionen sammen med flere av regionens bedrifter til trønderhovedstaden

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2018 kl 14:38

Regionrådet for Fjellregionen drar på frierferd til Trondheim torsdag 7. juni. Med seg har de Flokk, Norsk helsearkiv, Sykehuset Innlandet HF Tynset og flere andre bedrifter samt seks av åtte kommuner i regionen. Sammen skal de presentere og markedsføre regionen som et attraktiv sted å både jobbe og bo.

Speed-dating

I en pressemelding står det at deltakende bedrifter og representanter fra kommunene skal speed-date med studenter, potensielle arbeidstakere og tilflyttere som er nysgjerrige på hva regionen har å tilby av muligheter. Mange av bedriftene kommer med ledige stillinger som de ønsker å profilere og de får mulighet til å si noe om sine rekruttering- og kompetansebehov.

– Alle er velkomne til å bli med på dette arrangementet, enten du går med tanker om å flytte til Fjellregionen eller ønsker å treffe næringslivet og kommunene i regionen, sier Samareh Granqvist i Rørosregionen Næringshage. Næringshagen har ansvaret for organisering og gjennomføring av arrangementet på vegne av Regionrådet.

Lokal underholdning

Arrangementet foregår på Clarion Hotell og Congress på Brattøra og starter kl 19.00. Her blir det presentasjoner fra både bedriftene og kommunene. Kveldens program byr også på lokal underholdning. Artist Simen Mitlid fra Os står for det kulturelle innslaget. Simen Mitlid er blant annet kjent fra NRK P3 Urørt. Han spilte også på Trondheim Calling i februar. I tillegg til underholdning på scenen, vil det bli servert mat og drikke utover kvelden.

– Bli med!

I regionen vår har vi gode karrieremuligheter, spennende bedrifter som er i vekst, fantastisk kulturtilbud til både barn og voksne samt gode boområder med nærhet til vakker natur.

– Om dette er kriterier som er viktige for deg, så bør du ta turen til Clarion Hotell torsdag 7. juni og la deg sjarmere av representanter fra næringslivet og kommunene. Det blir en kveld med gode samtaler, god mat og drikke og fin musikk. Det er gratis deltakelse, så det er bare å bli med, sier Samareh Granqvist.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...