Nea Radio

Høstutstilling i Pottemakergata:

– Overveldende godt besøkt

Godt besøkt:Rita Lier ved Pottemakergata malestudio er svært godt fornøyd med både salg og besøk under årets høstutstilling. Her viser hun fram noen av sine egne fargerike bilder. Foto: Anne Gundersen

Flere hundre mennesker tok turen innom Pottemakergata malestudio i Stjørdal under årets høstutsilling.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det har virkelig vært helt fantastisk, sier primus motor bak Pottemakergata malestudio på høstutstillingens siste dag. Mer enn 250 mennesker benyttet anledningen til å se det kreative fellesskapets arbeider i løpet av uka som gikk.

– Jeg tror de fleste blir ganske overrasket når de kommer hit, sier Rita og gir en guidet runde i lokalene.

– Folk forventer nok ikke at vi er så mange som har verkstedene våre her, og heller ikke at det er så stort som det er, mener hun.

20 kvinner og en mann deltar i kunstkollektivet.

– Kvaliteten på kunsten har også blitt ganske god etter hvert.

Saken fortsetter under bildet:

Imponerende: Kunstneren bak disse flotte bildene er Elin Myhre. Hun er en av de mange som har verksted i Pottemakergata malestudio. Foto: Anne Gundersen

Selv har Rita Lier reist viden omkring for å presentere kunsten sin, blant annet i New York.

– Jeg skulle ha reist til Los Angeles nå, men koronaen satte en stopper for det. Hun tror imidlertid at pandemien kan ha hatt en positiv innvirkning på at folk ønsker å uttrykke seg kreativt.

– Vi skal arrangere massevis av kurs framover, og vi er helt utsolgt ut mars -21. Nå jobber vi faktisk med å få tak i enda flere kursholdere.

Rita forteller at kunsthandlere rapporterer at salget av kunstmateriell bestandig går opp under kriser i samfunnet.

– Det er vel noe med angst og frykten for det ukjent som gjør at vi får et større behov for å skape noe. Og en liten dose uro og redsel kan jo tilføre kunst noe spennende, smiler Rita Lier.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...