Nea Radio

VM:

Over forventning for kvinnelandslaget i hopp

Christian Meyer Foto: Norges skiforbund

Landslagstrener og selbygg Christian Meyer er godt fornøyd med damenes innsats i VM.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.03.2021 kl 14:03

Ski-VM er straks over, og nordmennene samler medaljer over en lav sko - totalt 9 gull, 7 sølv og 6 bronse gir Norge førsteplass på listen over beste nasjoner. At det skulle bli både gull, sølv og bronse på kvinnelandslaget i hopp mener trener Christian Meyer er over forventning.

– Vi var på papiret sterkest som lag før VM, men kanskje ikke like sterk i de individuelle rennene, sier Meyer.

– Men så ble det jo ikke sånn, det var veldig gledelig at Maren Lundby fant tilbake til formen, sier han.

Spesielle forhold

Nedstengt Oberstdorf, ingen publikummere og regelmessig testing for covid-19 er normalen under ski-VM.

– Vi blir jo på en måte satt i en bås som vi skal oppholde oss i når vi ikke hopper eller trener, sier Meyer.

Utøverne testes annenhver dag, og Meyer beskriver det som en spesiell opplevelse å være i et VM under pandemien. Halvor Egner Granerud testet positivt for covid-19, og det fikk også konsekvenser for damelandslaget som dermed måtte gjennom ekstra testing.

VM over for denne gang

– Nå skal vi ta en test og sjekke at ingen har covid-19 før vi flyr hjem på fredag. Da er det 7-10 dager i karantene før turen går videre til Russland og siste world-cup runde for sesongen, sier Meyer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...