Nea Radio

Malvik:

Over 100 i karantene

Mange i karantene: 80 elever og ti ansatte ved Hommmelvik ungdomsskole er blant de som er satt i karantene, etter smitten som ble påvist i Malvik tirsdag kveld. Foto: Henrik Einangshaug

Flere ansatte og barn ved Sandfjæra barnehage og Hommelvik ungdomskole i Malvik er satt i karantene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

På grunn av smitte bekreftet tirsdag kveld den 19. januar, er to barnegrupper ved Sandfjæra barnehage samt 10. trinn ved Hommelvik ungdomsskole og ansatte som har vært i nærkontakt med aktuelle barn, satt i midlertidig karantene i påvente av prøvesvar.

Det opplyser Malvik kommune i en pressemelding tirsdag.

Over hundre barn og ansatte

I Sandfjæra barnehage er totalt 38 barn fordelt på de to gruppene, og tolv ansatte i midlertidig karantene.

Ved Hommelvik ungdomsskole er 80 elever og ti ansatte i midlertidig karantene.

Totalt er 118 barn og elever samt 22 ansatte fra skolen og barnehagen satt i midlertidig karantene frem til prøvesvar er klart.

Vær oppmerksomme på symptomer

Kommunen ber også alle som har besøkt Byggtorget Malvik Byggvare mellom tirsdag 12. og lørdag 16. januar om å være ekstra oppmerksomme ved symptomer på luftveissykdom.

Personer som har vært tilstede i det aktuelle tidsrommet bør ha lav terskel for å gå i karantene og å bestille koronatest, opplyses det videre.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...