Nea Radio

Ordførerkandidaten er klar

HOLTÅLEN AP: De kumulerte: Fra v: Jan Arild Sivertsgård, Tove Hegseth, Dag Knudsen og Ann Elisabeth Hansvold Foto: Privat

Arbeiderpartiet ble først ute med å offentliggjøre sin ordførerkandidat i Holtålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2018 kl 23:54

Holtålen Arbeiderparti hadde mandag kveld nominasjonsmøte, og der ble det klart at partiets ordførerkandidat til kommunevalget neste høst er Dag Knudsen, med Tove Hegseth på andreplass.

Videre følger Jan Arild Sivertsgård og Ann Elisabeth Hansvold på de neste plassene - alle kumulert.

Først ute

Partiet er dermed den første lista i Holtålen som offentliggjør sin ordførerkandidat.

Sittende ordfører Jan Håvard Refsethås fra Senterpartiet, stiller ikke til gjenvalg og partiets mest naturlige kandidat, Heidi Greni, sitter på Stortinget.

Senterpartiet samarbeider om Felleslista sammen med Venstre og KrF. Ingen av av disse har ennå ikke offentliggjort sine lister. Det har heller ikke SV og Høyre.

Tror på godt valgresultat

– Både programkomiteen og nominasjonskomiteen har jobbet meget godt i forkant av mandagens møte, heter det i en rapport Nea Radio har fått fra Arbeiderpartiet.

– Vi holdt på en god stund i kveld fordi det er viktig for oss at vi står inne for det vi vedtar. Det var god stemning og vi er optimistiske og har tro på et godt valg, lyder stemningsrapporten fra nominasjonsmøtet.

Artikkelen fortsetter under bildet

SMÅ OG STORE: Nominasjonsmøtet i Holtålen Arbeiderparti Foto: Privat

Hele lista:

Dag Knudsen
Tove Hegseth
Jan Arild Sivertsgård
Ann Elisabeth Hansvold

Petter Almås
Gøril Skjefte
Jon Lars Skjefte
Ingrid Moan
Tore Børresen
Torild Løvdal
Morten Ingebrigtsvold
Ole Roger Gundersen
Liv Sunde Moan
Torbjørn Wolden
Olav Tronsaune
Elling Nyrønning

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...