Nea Radio

Avsluttet med sang

Ordføreren overrasket fra talerstolen

AVSLUTTET MED SOLOSANG: Hans Vintervold Foto: Per Magne Moan

Nå ser ikke avtroppende Rørosordfører Hans Vintervold bort fra at det kan bli mer av den slag aktiviteter framover.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Torsdag kveld ledet ordfører Hans Vintervold sitt siste kommunestyremøte i Røros. Han avsluttet et langvarig møte med å synge en egenkomponert tekst basert på Vamp sin melodi Tir N´a noir.

Dette resulterte i at det blinket i øyekroken hos flere av møtedeltagerne.

(Se hele avslutningstalen med sang nederst i artikkelen)

Nå utelukker ikke ordføreren at det kan bli tid til mer av den slags aktiviteter framover:

Kona Lindsey, som dirigerer Røros Sangforening og som overvar møtet, visste så absolutt ikke at husbonden skulle synge solo fra talerstolen:

Klokka nærmet seg midnatt før Vintervold klubbet av møtet. Da hadde alle møterepresentantene fått hver sin velfortjente rose som takk for innsatsen. De fleste representantene gir seg i lokalpolitikken etter torsdagens møte. Flere av disse har sittet i flere perioder, deriblant ordføreren som har vært i kommunestyret i fire perioder, derav tre som ordfører.

Artikkelen fortsetter under bildet

EN TAKK FOR LANG OG TRO TJENESTE: Rådmann Kjersti Forbord Jensås og formannskapssekretær Anette Sæther delte ut roser til de folkevalgte. Her er det Knut Brandstorp (AP) som takkes av. Foto: Per Magne Moan

Møtet startet som vanlig med innslag fra kulturskolen. Denne gangen var det de to unge fiolinspillerne Ingebjørg og Anna som framførte Kjerringa med staven og Tofingerhallingen, akkompagnert av læreren sin, Mari Eggen.

Artikkelen fortsetter under bildet

UNGE TALENTER: Elever fra kulturskolen spilte fiolin for de folkevalgte. Foto: Per Magne Moan

Etter at de unge fiolintalentene ferdige så brøt plutselig Røros Sangforening inn med et overraskende nummer - til stor glede for de folkevalgte og ikke minst ordføreren, som er gift med dirigenten.

OVERRASKET EKTEMANNEN: Røros Sangforening med dirigent Lindsay Winfield-Chislett, som er gift med ordføreren, overrasket politikerne med korsang. Foto: Per Magne Moan

Se Vintervolds avslutningstale med sang her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...