Nea Radio

Ingenting avklart i Holtålen ennå

Hvem blir ordfører?

Foto: Screenshoot FjellTV

Sonderingsmøter i helga har ikke ført fram.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2019 kl 18:01

Ordførerkandidat for Arbeiderpartiet, Dag Knudsen, sier til Nea Radio søndag ettermiddag at partiet nettopp har avsluttet et møte med Pensjonistpartiet. Her ble resultatet at Olav Halvor Megård og co tar med seg avtaleforslaget for behandling innad i partiet.

Et møte mellom Arbeiderpartiet og Fremtida Holtålen tidligere i helga, ble avbrutt uten at partene kom til enighet.

Senterpartiet vil ikke prate med AP

Knudsen sier at Arbeiderpartiet også har ønsket forhandlinger med Senterpartiet, men Per Langeng og hans listekolleger har vært avvisende til dette utspillet.

Pensjonistpartiet vil mest sannsynlig ta stilling til avtaleforslaget mandag, og det betyr at man tidligst mandag kveld kan forvente en avklaring i ordførerspørsmålet i Holtålen.

AP kan bli stående på sidelinjen

Om også Megård og Pensjonistpartiet sier nei til samarbeid med Arbeiderpartiet, kan det ligge an til en samling av de tre andre listene.

Hvem som her mest sannsynlig får klubba, er heller ikke så enkelt å spå. Senterpartiet får 4 mandater i kommunestyret, Fremtida Holtålen 3 og Pensjonistpartiet 1.

Følger man flertallsprinsippet, så er Per Langeng den neste ordføreren. Men det kan også være at Senterpartiet overlater klubba til Arve Hitterdal og Framtida Holtålen.

Og midt oppe i dette befinner også Pensjonistpartiet seg, som med sitt ene mandat kan avgjøre det hele.

Da koker det meste rett og slett ned til; Hvem har mest å tilby Olav Halvor Megård?

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...