ANNONSE
Annonse

Ordføreren gikk i protest

Markerte: Takstene på en busstur mellom Malvik og Stjørdal er høye, det ønsket ordfører i Malvik, Ingrid Aune, leder i Stjørdal Næringsforum, Jon Uthus (t.v), finansrådgiver i SMN Malvik Trond Richstad, varaordfører i Malvik, Ole Herman Sveian og banksjef i SMN Malvik, Tor Helge Hansen å sette fokus på. Foto: Anne Gundersen

For å markere motstand mot busstakstene mellom Stjørdal og Malvik, valgte både ordfører og varaordfører i Malvik å ankomme Trøndelagsmøtet 2019 til fots.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Om du tar bussen fire kilometer fra Stjørdal til Muruvik koster det deg 97 kroner, dersom du betaler kontant. Tar du bussen 180 kilometer fra Muruvik til Røros, er prisen 134 kroner. Dette er det mange som finner både merkelig og urettferdig, inkludert ordfører i Malvik, Ingrid Aune.

– Her er det helt tydelig at det er noen som ikke har gjort jobben sin, mener hun og var blant dem som torsdag valgte å gå til fots fra Muruvik i Malvik til Scandic Hell Hotel og Trøndelagsmøtet 2019.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Ett Trøndelag?

Aune mener at et av argumentene for å slå sammen de to tidligere Trøndelagsfylkene, var at det skulle bli enklere å forflytte seg.

– Men det virker som om man har valgt å bevare den gamle fylkesgrensa ved Muruvik og dette kan vi ikke godta, sier Aune som markerte skjevheten ved å gå samme rute til Trøndelagsmøtet i fjor.

– Det er så enkelt som å rett og slett la bussrute 38, som går fra Stjørdal stasjon til Melhus, ha samme pris på hele ruta. Slik det er i dag rammes 4500 pendlere daglig av denne taksten. Dette er virkelig helt bak mål, sier Aune.

Siste nytt i Stjørdal/Malvik Vis flere

Stjørdal AP klar med styret

Stjørdal AP klar med styret

I går kveld ble det avgjort at Sissel Helene Bakken blir sittende som leder i Stjørdal Arbeiderparti.

Poppet opp i Kimen

Poppet opp i Kimen

Vebjørn og Aune Sand inntar kulturhuset

Vebjørn Sand holder malerkurs for barn i alle aldre i Kimen Kulturhus denne uka. I tillegg er det pop-up utstilling og foredrag der broren Aune også deltar. Hør intervjuet med Norges kanskje mest eksotiske tvillingpar her.

Gjensidige Stjørdal reiser bygg

Gjensidige Stjørdal reiser bygg

NAV som leietaker gjør det mulig

Mandag ble det kjent at Gjensidige Stjørdal Brannkasse bygger nytt på sin eiendom i Kjøpmannsgata i Stjørdal. NAV Værnes blir leietaker.

To personer til legevakt etter brann i hytte

To personer til legevakt etter brann i hytte

Brannvesenet har kontroll på brannen i Meådal i Stjørdal kommune.

En til sykehus etter slagsmål

En til sykehus etter slagsmål

En mann i 40-årene ble sendt til sykehus etter et slagsmål ved Torgkvartalet i Stjørdal sentrum.

Ble stoppet etter vinglete kjøring

Ble stoppet etter vinglete kjøring

En beruset sjåfør ble stoppet i Lånke.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE