Nea Radio

ØRA - prosjektet:

I full aktivitet

Strandvolleyball i solnedgang Foto: Vidar Kojan Grind

Røros IL starta arbeidet med ØRA-prosjektet høsten 2019 for å se på nye måter å videreutvikle ØRA på. Røros IL eier området og mener det er et stort idretts-potensiale der. Styreleder, Vidar Kojan Grind, kan fortelle at flere aktiviteter nå er på plass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi har fått på plass det vi hadde planer om i år, blant anna frisbeegolfbane med elleve korger, strandvolleyballbane og badebrygge på Gjettjønna. I tillegg har det blitt bilbane for radiostyrt bil og bordtennisbord på Øra.

Bading i Gjettjenna Foto: Vidar Kojan Grind

Kojan Grind forteller videre at de har vært opptatt av en bred involvering. Prosjektgruppa har bestått av medlemmer fra alle særgrupper i idrettslaget, i tillegg til at de har fått innspill fra kommunen, idrettsrådet, landskapsarkitekt, folkehøgskolen og sponsorer.

- Hvordan finansierer dere prosjektet?

- Vi skal sende inn søknad på å få de større investeringene spillemiddelberettiget, samt egenfinansiering blant annet gjennom bobilparkeringa på Øra der Røros IL sin Caravan parkering der ungdom er bobilverter.

Fremtidsplaner

Denne vinteren har det allerede vært skileik, skøytebane og en måned før jul ble et «snow-volley;» altså snø-volleyball, forteller Kojan Grind,

- Videre ønsker vi å videreutvikle tilbudet med å få på plass en løpebane, ballbinge for basket og mulig paddletennis og buldrevegg for klatring, som sannsynligvis er klar til neste sommer, sier en fornøyd styreleder i Røros IL , Vidar Kojan Grind.

Ballbinger Foto: Vidar Kojan Grind

- Her kan det være både trening , fritid og lek; både organisert og uorganisert. Det er viktig at mange får ta del i aktiviteter og idrett på Øra; både fastboende og besøkende.

Hør intervjuet med styreleder i Røros IL, Vidar Kojan Grind her:

Sykkellek Foto: Vidar Kojan Grind

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...