Nea Radio

Oppvisning i idrettsglede

Idrettsglede med et sunt element av konkurranseinstinkt ble nok en gang en vinneroppskriften for PMF-lekene

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne helga gikk den 27. utgaven av PMF-lekene av stabelen. Nå, som før var det idrettsgleden som sto i fokus. Man måtte lete hardt for å finne et surt ansikt, for her var det glede på alle kanter.

Fartsfylt lørdag

En fartsfylt lørdag ble innledet av langrennets Formel 1, nemlig 100 meter sprint. Ikke uventet ble forhåndsfavoritt Leif Tore Røstum fra Selbu IL vanskelig å hamle opp med i klassen for herrer mellom 18 og 35 år. I samme aldersklasse på kvinnesiden var det Frida Stene fra PMF som trakk det lengste strået.

Festaften

Etter de raske muskelfibrene hadde blitt testet var det tid for stafett etterfulgt av trekilometer i fristil. Innsatsen i det strålende solskinnet var upåklagelig, og man kunne neppe bedt om bedre forhold. Den flotte dagen ble tradisjon tro rundet av med festmiddag og bankett på folkehøgskolen.

Storstilt avslutning

Søndag formiddag var det klart for en siste krampetrekning for årets deltagere da det sagnomsuste avslutningsrennet på 1, 3 eller 5 kilometer ble forsert av de i overkant av 70 startende. Her fikk gammel som ung skinne i velorganiserte rammer. Mens noen debuterte under årets PMF-leker, har andre deltatt på samtlige 27. utgaver.

Til tross for at det ikke er plass til alle på toppen av resultatlista var det unison enighet om at det uansett hadde vært ei flott helg.

Resultater fra helgas renn kan du lese her: https://www.langrenn.com/resultater-pmf-lekene-2019.6201203-397220.html

Leif Tore Røstum var godt fornøyd med helgas konkurranser.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...