Nea Radio

Nea Radio

Oppturen fortsetter

Engasjerte deltakere diskuterer "oppturen". Foto: Marthe Rønning Græsli

Ny ildsjelsamling i Tydal samlet politikere, frivillige, privat næringsliv, administrasjon og grunneierlaget for å jobbe videre med prosjektet Opptur i Tydal kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Prosjektet startet i mai som et nærings- og samfunnsutviklingsprosjekt. Første samling var på Væktarstua, der politikere, administrasjonen i kommunen og interesseorganisasjoner var samlet. Innspillene som kom fram var utgangspunkt for ildsjelsamlingen - med Friluftsliv i Tydal som hovedtema.

Målet for ildsjelsamlingen var å identifiserer riktige prosjekter for å skape vekst i Tydal: Flere arbeidsplasser, økonomisk vekst, tilflytting og økt turisme. Etter en kort innledning jobbet deltagerne med tre ulike scenario/oppgaver i grupper. Marianne Danielsen og Kolbjørn Nordvik fra Engasjert Byrå var med som prosessveiledere også på ildsjelsamlingen.

Prosjektet favner bredt og satser i fortsettelsen på større utviklingsprosjekt. Foto: Marthe Rønning Græsli

Stort engasjement

- Deltagerne viste stort engasjement og interesse i gruppearbeidet, og dette gir godt grunnlag for videre arbeid, sier Marthe Rønning Græsli, leder i prosjektgruppa. - Gruppene arbeidet innenfor oppgavene OpplevTydal (mat, overnatting), KjennTydal (samle aktiviteter og arrangement) og TrøTydal (friluftsaktiviteter som ski, sykkel, fotturisme osv).

Fellesnevner for resultat av alle gruppeoppgavene var samarbeid, kvalitet, bedre synliggjøring og felles formidling av alle tilbud i kommunen.

Marianne Danielsen og Kolbjørn Nordvik (foran lerretet) fra Engasjert Byrå var med som prosessveiledere også på ildsjelsamlinga. Foto: Marthe Rønning Græsli

Større utviklingsprosjekt

- For å gjennomføre videre prosjekt og følge opp tiltak som hittil er kommet frem i Opptur Tydal, vil kommunen i større grad enn tidligere forsøke å rette innsatsen mot større prosjekt/utviklingsprosjekt, sier prosjektleder Marthe Rønning Græsli.

- Dersom noen har innspill, tanker eller ideer i forbindelse med Opptur Tydal, oppfordrer vi til å ta kontakt med en av oss i prosjektgruppa:

Marthe Græsli (prosjektleder), telefon 934 91 105
Mari Evjen (næringssjef), telefon 909 68 753
Heidi Horndalen (rådmann), telefon 911 75 570

Ildsjelsamling i kommunestyresalen fredag 18. august. Foto: Marthe Rønning Græsli

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...