ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Oppdatering av uventet dødsfall i Namsos

Illustrasjonsbilde. Foto: Nils Kåre Nesvold

Politiet fikk lørdag 17. oktober melding om et uventet dødsfall i Namsos. Det var en kvinne i 50-årene som ble funnet død.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var ikke tegn til at det har vært utøvd vold på stedet. Politiet har foretatt avhør og gjort tekniske undersøkelser. Foreløpig obduksjonsrapport viser mulig forgiftning av Etylenglykol, som blant annet finnes i frost, bremse- og spylervæske. Den avdødes samboer ligger på sykehus med mistanke om etylenforgiftning.

Politiet jobber nå blant annet for å finne ut er om de involverte har vært bevisst på at de har drukket en farlig væske eller ikke, sier etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen ved Trøndelag politidistrikt.

Selv om vi er tidlig i etterforskningen ønsker vi å advare befolkningen for å unngå at flere blir forgiftet. Å innta alkohol som ikke er kjøpt lovlig eller annen væske som ikke er ment for å drikkes, kan være svært farlig. Det kan i verste fall gi betydelig skade eller et dødelig utfall, sier etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen ved Trøndelag politidistrikt.

Er det noen som sitter på informasjon som kan belyse saken må de ta kontakt med politiet på nummer 02800, sier etterforskningsleder Line Marthe Fuglum Juliussen ved Trøndelag politidistrikt.

Nøkkelord

ANNONSE