Nea Radio

Ønsker seg flere jenter

Kamp: Stjørdal Lady Dragons er så gode at andre damelag ikke vil møte dem i kamp. Derfor spiller de mot Ranheim gutter 17 i helgas Stjørdalsdunken. Foto: Anne Gundersen

Stjørdalsdunken er i gang. Men rekrutteringen til basketball skranter når det gjelder jenter. –Her må vi sette inn støtet, sier sportslig leder i Stjørdal basket, Sylvi Sand.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stjørdalsdunken er i gang og i helga skal 14 lag kjempe om hvem som er best. Dette er egentlig en arvtaker etter Østersund sin Vårdunk, sier sportslig leder i Stjørdal basket, Sylvi Sand.

– Det er tredje gang vi arrangere Stjørdalsdunken og det er den største noen sinne. Det skal spilles 26 kamper i helga fordelt på 14 lag.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Ubeseiret

Lady Dragons er på banen og dette er et lag som har vært ubeseiret i år.

– Dette har gjort at det er vanskelig å få damelag til å spille mot oss. Derfor gikk vi for en kamp mot Ranheim gutter 17, forteller Sand.

– De gjør det utrolig bra og ledet halve kampen. Guttene tok oss på styrke og fysikk i siste halvdel, men det skal vi kunne leve med.

Ønsker jenter

Sand forteller at det har vært økende interesse for basket de siste årene.

– Men vi ser at rekrutteringen ikke er god nok blant jenter. Her må vi sette inn støtet. Dette er tros alt verdens nest største sport, likevel er norsk mediadekning dårlig og vi ser at det er amerikansk TVs dekning av sporten som fører til at flere kommer til. Jeg ønsker meg at norsk presse blir mer aktive i forhold til sporten vår, sier Sylvi Sand.

Kampen mellom Stjørdal Lady Dragons og Ranheim gutter 17, endte 65 - 50 til Ranheim.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...