Nea Radio

Ønsker Olin velkommen

Traineer: Anders Skyvulstad (Rørosbanken), Olin Steinsvik (Vauldalen Fjellhotell / Røros Hotell), Nina Løkken (Rådhuset Vingelen / Alvdal Skurlag), Helene Ilvang (Rørosregionen Næringshage), Gunhild Nyaas (Rådhuset Vingelen / Tolga kommune), Sara Wik (Aslak Hanshuus Arkitekter / Johan Kjellmark as / Norsk Kulturminnefond), Ingrid Sommer (Røros kommune) er blant trainiene i næringshagen. Foto: Sigrid M. Jansen

Rørosregionen Næringshage ønsker Olin Steinsvik velkommen på laget! Olin begynte som Fjelltrainee i næringshagen 2. januar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Olin (29) har en master fra Copenhagen Business School i Service Management. Med fagbrev som kokk har hun tidligere erfaring fra restaurant og reiselivsbransjen. Hun flyttet til Røros høsten 2016 og startet som Fjelltrainee hos Vauldalen Fjellhotell og siden hos Røros Hotell. Nå skal hun avslutte trainee-perioden sin med 8 måneder hos næringshagen.
Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med flere bedrifter i regionen, sier Olin.
 – Gjennom arbeidet i næringshagen skal jeg nå få arbeide enda mer konkret med prosjektledelse.

Reiselivsutvikling
Olin har bred erfaring fra markedsføring og produkt- og organisasjonsutvikling innenfor reiseliv. I næringshagen vil Olin særlig arbeide med reiselivsbedrifter i prosjektet «Kompetanseløft Lokalmat og Reiseliv» som eies av Holtålen og Røros kommuner.

Skifter beite

Rådgiver Torgeir Svae hadde sin siste arbeidsdag i Rørosregionen Næringshage før jul. Han går over i en stilling som finansdirektør i OS ID.

– Næringshagen er et av de mest virkningsfulle virkemidlene for næringsutvikling vi har, uttaler Torgeir. – Jeg har likt både arbeidet og kollegaene i næringshagen veldig godt. Dette har vært en inspirerende og lærerik arbeidsplass.

Etter et drøyt år som bedriftsrådgiver i næringshagen, går altså Torgeir Svae nå videre til øremerkeprodusenten OS ID.

Det er ingen tvil om at vi mister en dyktig rådgiver og en god kollega med Torgeir, sier daglig leder Sigrid M. Jansen. Men samtidig er vi glade for at rådgiverne i næringshagen er ettertraktede. Torgeir kompetanse blir jo nå værende i regionen, og OS ID får en dyktig medarbeider, avslutter hun.

Nytilsatt daglig leder Hans Petter Kvikne starter sitt nye arbeid i næringshagen 1. mars.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...