Nea Radio

Nye Selbu ungdomsskole er snart ferdig:

- Kom med forslag til navn på kultursalen

Illustrasjon av hvordan nye Selbu ungdomsskole vil bli seende ut. Foto: Selbu kommune

Hele 300 gode sitteplasser blir det i kultursalen som befinner seg inne i den nye ungdomsskolen i sentrum av Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selbu kommune inviterer nå alle til å bli med i en idémyldring for å finne et navn på kultursalen.

- Det er viktig at en så stor og fin får et eget navn, det har med identitet å gjøre, sier Ingrid Rolset Holt som er rådgiver i kommunen.

Fra fredag 20. august til mandag 23. august hadde det allerede kommet inn over tretti forslag. Innen 5. september håper hun at det kommer mange flere forslag. I løpet av september skal alle forslagene være vurdert av en bredt sammensatt brukergruppe, og navnet bli vedtatt.

I pressemeldingen som ble sendt ut ble metaforen "Selbu ungdomsskole - en by i bygda" nevnt som en mulig inspirasjonskilde, og det eneste kriteriet er at det skal være et egennavn.

Samlingspunkt

I Selbu har man flere plasser hvor det er mulig å arrangere konserter og lignende, men ingen som holder samme kaliber som den nye kultursalen vil gjøre.

- Vi håper dette skal bli et samlingssted og en integreringsarena for alle innbyggerne i Selbu, skriver kommunen i pressemeldingen.

Har du forslag til navn på den nye kultursalen kan du gå inn på lenken og fylle ut skjema:

https://www.selbu.kommune.no/aktuelt/kultursalen-i-den-nye-selbu-ungdomsskole-trenger-et-navn.52678.aspx

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...