Nea Radio

Nea Radio

Ønsker Malvikstien fra Muruvik til Vikhammer

Lengre sti: Arealplanen for Malvik er ute til høring og undomsrådet i kommunen ønsker blant annet at Malvikstien skal gå fra Muruvik til Vikhammer og ikke bare til Hommelvik slik det er i dag. Foto: Anne Gundersen

Ungdomsrådet i Malvik uttaler seg om kommuneplanens samfunnsdel.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2017 kl 11:54

I disse dager er kommuneplanens samfunnsdel for Malvik kommune ute til høring, og ungdomsrådet har uttalt seg i den forbindelse.

– Vi er særlig opptatt av at Malvikstien skal forlenges, slik at vi får en sammenhengende tursti mellom Muruvik og Vikhammer og ikke bare til Hommelvik, sier leder i ungdomsrådet, Jørgen Enoksen.

– Malvikstien slik den er i dag, er et godt tiltak for den generelle folkehelsa så vi håper at dette blir en realitet når vi får endret jernbanemønsteret.

Saken fortsetter under lydklippet

Leder i ungdomsrådet i Malvik, Jørgen Enoksen, om arealplanen

Kollektivt

En annen ting ungdomsrådet er opptatt av, er flere idrettshaller og ikke minst, et bedre kollektivtilbud.

– I tillegg ønsker vi oss et bedre kollektivtilbud til og fra de delene av kommunen som ikke er godt dekket. Vi tenker da først og fremst på før og etter skoletid og også i forbindelse med fritidsaktiviteter. Det er jo slik at om man ikke legger seg til gode vaner når det gjelder å kjøre kollektivt, er er det fort gjort at man begynner å bruke bil til det meste når man fyller 18 år, mener Enoksen.

Framtiden

Det var ordfører Ingrid Aune som ba ungdomsrådet komme med en høringsutalelse i denne saken.

– Det er jo vi som skal lede kommunen i framtiden, så det er bare naturlig at vi får komme med innspill på hva slags kommune vi ønsker å bo i, avslutter Jørgen Enoksen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...