ANNONSE
Annonse
Nea Radio

NeaDebatt:

Ønsker helhetlig diskusjon om privatisering av kommunale veger

Foto: Nea Radio

I dette innlegget skriver Thomas Engan at Senterpartiet i Selbu ønsker en ryddig og rettferdig behandling i prosessen med en eventuell privatisering av kommunale veger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2021 kl 13:32

ANNONSE
Annonse

Som et tiltak for å forbedre økonomien i Selbu kommune så vedtok et flertall i kommunestyret bestående av AP/H/Krf i desember i fjor å privatisere 6 grendaveger. I samme vedtak ba kommunestyret administrasjonen om å vurdere videre privatisering av de resterende kommunale vegene i løpet av 2021.

Det har administrasjonen nå gjort, og når saken ble lagt fram for Hovedutvalg for Samfunnsutvikling i forrige uke så ble den avvist av det samme flertallet som i fjor ønsket å få de resterende kommunale vegene opp til politisk behandling.

Senterpartiet ønsker en ryddig og rettferdig behandling i prosessen med eventuell privatisering av kommunale veger. Dersom det er slik at saken om privatisering av kommunale veger i boligfelt skal avvises, så må det få konsekvenser for de grendavegene som i fjor ble privatisert. Fra Senterpartiet sin side ser vi fram til en helhetlig diskusjon om eventuell privatisering av kommunale veger i kommunestyremøtet i desember, der både grendaveger og veger i boligfelt vurderes samlet.

ANNONSE