Nea Radio

Ønsker flere frivillige til Skatvalsrevyen

Foto: Anette Fossmo

Holdt åpent hus søndag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2019 kl 19:27

Forberedelsene til neste års revy er i full gang for gjengen i Skatvalsrevyen. I den forbindelse holdt de åpent hus på Skatval samfunnshus, med formål om å skaffe seg flere medlemmer til revy-familien. Alle som var nysgjerrige på hva det å være en del av Skatvalsrevyen innebærer, fikk da muligheten til å få informasjon og snakke med personer som holder til på området de kunne være interesserte i.

Saken fortsetter etter lydklippet

- Vi søker etter flere folk. Vi trenger folk både på kostymer, kulisser, lys/lyd. Derfor velger vi å invitere til åpen dag, slik at folk kan komme å se hva det er vi driver med og kanskje få lyst til å være med, forklarer Liv Maiken Lindqvist.

- Vi håper de ser at vi er en sosial og trivelig gjeng, smiler hun.

Åpen for det meste

Det å være en del av en revy begrenser seg ikke bare til å stå på en scene, det er flere apparater bak en revygruppe og derfor flere områder med behov for frivillige.

- Man kan hjelpe til på det området man har lyst til, vi er veldig åpne sånn sett. Så hvis man vil hjelpe til med for eksempel servering, kostyme-sying eller noe annet du har interesse for eller ønsker å lære, er vi åpen for det meste egentlig. Så vi vil egentlig at folk kontakter oss og forteller at de har lyst til å være med, så finner vi en plass til de, forteller Kristin Camille Johansen.

Ideen om å holde en åpen dag kom i forbindelse med årets Kick-off.

- Kick-off er noe vi har på høsten, da starter vi planleggingen av neste års revy. Kick-offet blir holdt for å komme i gang, få i gang skriverne, rett og slett å begynne og planlegge neste års revy, sier Lill Wenche Welle.

- Det er noen ting som foregår hver eneste måned. Vi er jo mer som en stor familie, vi er mye sammen. Det er litt underholdning her og der og revyfestivalen deltar vi på. Så det er mye som foregår, ikke bare akkurat den 1,5 måneden vi bor her på vinteren, fortsetter hun.

Som en stor familie

Om noen kunne tenkt seg å bli en del av Skatvalsrevyen, men synes det høres vanskelig ut å binde seg som hjelp i en lengre periode, finnes det også områder hvor behovet kun er knyttet til selve revyforestillingen.

- Da kan de komme å være servitør, hovmester, borddekking, legge opp mat. Det er mye annet det går an å bli med på, som ikke krever at man blir så knyttet. For da er det kun de 5 helgene vi kjører revy. Men de blir jo innlemmet i storfamilien vår, for vi er jo som en stor familie, vi har det kjempe gøy, avslutter Welle.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...