ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ønsker flere frivillige til Skatvalsrevyen

Foto: Anette Fossmo

Holdt åpent hus søndag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2019 kl 19:27

ANNONSE
Annonse

Forberedelsene til neste års revy er i full gang for gjengen i Skatvalsrevyen. I den forbindelse holdt de åpent hus på Skatval samfunnshus, med formål om å skaffe seg flere medlemmer til revy-familien. Alle som var nysgjerrige på hva det å være en del av Skatvalsrevyen innebærer, fikk da muligheten til å få informasjon og snakke med personer som holder til på området de kunne være interesserte i.

Saken fortsetter etter lydklippet

- Vi søker etter flere folk. Vi trenger folk både på kostymer, kulisser, lys/lyd. Derfor velger vi å invitere til åpen dag, slik at folk kan komme å se hva det er vi driver med og kanskje få lyst til å være med, forklarer Liv Maiken Lindqvist.

- Vi håper de ser at vi er en sosial og trivelig gjeng, smiler hun.

Åpen for det meste

Det å være en del av en revy begrenser seg ikke bare til å stå på en scene, det er flere apparater bak en revygruppe og derfor flere områder med behov for frivillige.

- Man kan hjelpe til på det området man har lyst til, vi er veldig åpne sånn sett. Så hvis man vil hjelpe til med for eksempel servering, kostyme-sying eller noe annet du har interesse for eller ønsker å lære, er vi åpen for det meste egentlig. Så vi vil egentlig at folk kontakter oss og forteller at de har lyst til å være med, så finner vi en plass til de, forteller Kristin Camille Johansen.

Ideen om å holde en åpen dag kom i forbindelse med årets Kick-off.

- Kick-off er noe vi har på høsten, da starter vi planleggingen av neste års revy. Kick-offet blir holdt for å komme i gang, få i gang skriverne, rett og slett å begynne og planlegge neste års revy, sier Lill Wenche Welle.

- Det er noen ting som foregår hver eneste måned. Vi er jo mer som en stor familie, vi er mye sammen. Det er litt underholdning her og der og revyfestivalen deltar vi på. Så det er mye som foregår, ikke bare akkurat den 1,5 måneden vi bor her på vinteren, fortsetter hun.

Som en stor familie

Om noen kunne tenkt seg å bli en del av Skatvalsrevyen, men synes det høres vanskelig ut å binde seg som hjelp i en lengre periode, finnes det også områder hvor behovet kun er knyttet til selve revyforestillingen.

- Da kan de komme å være servitør, hovmester, borddekking, legge opp mat. Det er mye annet det går an å bli med på, som ikke krever at man blir så knyttet. For da er det kun de 5 helgene vi kjører revy. Men de blir jo innlemmet i storfamilien vår, for vi er jo som en stor familie, vi har det kjempe gøy, avslutter Welle.

Nøkkelord

ANNONSE