Nea Radio

Omfattende oppdrag for Selbusporten

Olav Nykkelmo (t.v.), Ole Johan Øyasæther og Bjørnstein Overvik Langdahl. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

I vinter har Selbusportens stab montert 800 par ski og staver for det amerikanske forsvaret, US Marines på Værnes.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2018 kl 20:38

I vinter har Selbusportens stab montert 800 par ski og staver for det amerikanske forsvaret, US Marines på Værnes. Det siste partiet ble ferdig til påske. - Dette er et stort og omfattende oppdrag, sier Ole Johan Øyasæther som er daglig leder hos Sport 1 Selbusporten.

- Andre aktører måtte takke nei og da var det vi som ble spurt for å trø til, noe vi selvsagt tok på oss på strak arm, sier Øyasæther.

Det er snakk om skimodellen Åsnes Combat Nato. En skimodell som er en svært lett, robust ski med hel stålkant og 22mm innsving. Skien er utstyrt med spenn og smørelomme. Skien er utviklet for forsvaret, med tanke på både gå- og kjøreegenskaper. Skien har ekstrem feste for kortfellen og forsterket bindingsfeste med Titanal. En god fjellski som egner seg for de utfordringer fjellet har å by på.

- Dette har vært et artig oppdrag, vi får samtidig også kontakter i det amerikanske forsvaret på Værnes som det kan være greit å ha gode kontakter med, smiler Ole Johan som håper på videre samarbeid også i framtiden.

Mange har hjulpet oss i arbeidet og vi retter en stor takk til alle både ansatte og frivillige for den gode innsatsen for å få dette ferdig, avslutter Øyasæther.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...