Nea Radio

Olav Harry gir seg

GIR SEG: Trenerlegenden Olav Harry Østby gir seg med seniorfotballen i Tydal. Her sammen med kaptein Andreas Lundereng Skjefte. Foto: Synne Dyrhaug

Olav Harry Østby gir seg etter 24 sesonger (!) som trener for seniorlagene i Tydal IL fotball.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var i forbindelse med fotballavslutninga for seniorlagene at det ble klart at Olav Harry Østby gir seg som trener for herrelagene.

Olav Harry har vært en bærebjelke i tydalsfotballen i mange år, og avskjeden ble naturligvis markert på avslutningsfesten.

Her er utdrag fra talen som Torhild Gullbrekken Aas holdt på vegne av styret i fotballgruppa:

- Olav Harry startet sin trenerkarriere i 1981 med å trene damelaget sammen med Magnar Aftret. Det ga nok en enorm inspirasjon ettersom han fortsatte med trenergjerningen senere. Han trente damelaget i tre år, senere herrelaget i periodene 1992-96, 2000-2009 og tilslutt fra 2013-2018. Det blir til sammen 24 sesonger! Det er intet mindre enn imponerende!!

Jeg kan beskrive Olav Harry som et fotballikon, et samlingspunkt, en kontinuitetsbærer, inkluderende, en person som gjør at alle føler seg velkommen. Men jeg vil først og fremst trekke fram hans egenskaper som miljøskaper. Det er en kjensgjerning at den spillergruppa som vi har idag er ganske spredt geografisk. Den jobben som Olav Harry gjør og det miljøet som han skaper, gjør at spillerne reiser hjem i helgene, og jeg tror ikke folk flest i Tydal forstår hvor viktig dette er. Tilhørigheten til Tydal forsterkes, og det skapes liv og røre i helgene. Niklas (Dyrhaug) bruker emneknagg HEM, det vet jeg at spillerne føler også! Dette har Olav Harry vært med på å forsterke. Olav Harry blir et savn for Tydals-fotballen, og det bli ikke enkelt å finne en erstatter.

- Tydal IL takker Olav Harry for innsatsen, så får vi håpe at han kommer tilbake etter en velfortjent friperiode!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...