ANNONSE
Annonse

Olav Harry gir seg

GIR SEG: Trenerlegenden Olav Harry Østby gir seg med seniorfotballen i Tydal. Her sammen med kaptein Andreas Lundereng Skjefte. Foto: Synne Dyrhaug

Olav Harry Østby gir seg etter 24 sesonger (!) som trener for seniorlagene i Tydal IL fotball.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var i forbindelse med fotballavslutninga for seniorlagene at det ble klart at Olav Harry Østby gir seg som trener for herrelagene.

Olav Harry har vært en bærebjelke i tydalsfotballen i mange år, og avskjeden ble naturligvis markert på avslutningsfesten.

Her er utdrag fra talen som Torhild Gullbrekken Aas holdt på vegne av styret i fotballgruppa:

- Olav Harry startet sin trenerkarriere i 1981 med å trene damelaget sammen med Magnar Aftret. Det ga nok en enorm inspirasjon ettersom han fortsatte med trenergjerningen senere. Han trente damelaget i tre år, senere herrelaget i periodene 1992-96, 2000-2009 og tilslutt fra 2013-2018. Det blir til sammen 24 sesonger! Det er intet mindre enn imponerende!!

Jeg kan beskrive Olav Harry som et fotballikon, et samlingspunkt, en kontinuitetsbærer, inkluderende, en person som gjør at alle føler seg velkommen. Men jeg vil først og fremst trekke fram hans egenskaper som miljøskaper. Det er en kjensgjerning at den spillergruppa som vi har idag er ganske spredt geografisk. Den jobben som Olav Harry gjør og det miljøet som han skaper, gjør at spillerne reiser hjem i helgene, og jeg tror ikke folk flest i Tydal forstår hvor viktig dette er. Tilhørigheten til Tydal forsterkes, og det skapes liv og røre i helgene. Niklas (Dyrhaug) bruker emneknagg HEM, det vet jeg at spillerne føler også! Dette har Olav Harry vært med på å forsterke. Olav Harry blir et savn for Tydals-fotballen, og det bli ikke enkelt å finne en erstatter.

- Tydal IL takker Olav Harry for innsatsen, så får vi håpe at han kommer tilbake etter en velfortjent friperiode!

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Litauisk vogntog sto fast i Tydal

Vogntoget sperret fylkesvei 705 delvis i nesten ett døgn.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

- Det snør ikke spor

- Det snør ikke spor

Det er vinterferie i store deler av fylket, og mange benytter seg av fantastiske skispor. Men hvor kommer skisporene fra?....

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

The Voice-Jeremy gjestet lørdagssendinga

Jeremy Shifflets telefon har ikke stått stille siden han opptrådte på TV fredag kveld. Hør intervjuet her!

Første solcelletak i Selbu

Første solcelletak i Selbu

I Trøndelag sjekket 25.000 husstander taket sitt for å se om de kan montere solceller, mer enn en tredobling fra året før, forteller leverandøren Otovo. Nå har Selbu fått sitt første solcelletak.

Valglista for Tydal AP er klar

Valglista for Tydal AP er klar

Tydal Arbeiderparti har avholdt sitt nominasjonsmøte. Samarbeidet med SV er over og Tydal Arbeiderparti stiller egen liste.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE