Nea Radio

Gladnyhet:

Økte leveranser med vaksinedoser

Arkivfoto fra testsenteret for korona ved Værnesregionen legevakt på Stjørdal. Foto: Stjørdal Kommune

Det er satt 24.442 doser i kommunen og alle over 18 år har fått tilbud om første dose i Stjørdal kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Dette er vi kjempeglad og stolt av. I uke 34 mottar Stjørdal rekordmange doser! Vi får 1320 Pfizerdoser og 3200 Modernadoser, så samlet 4720 doser, opplyser vaksinekordinator Stina Mostervik og ass. kommuneoverlege Yogindra Samant.

Økt leveranse med doser – viktig at folk møter til oppsatt tid.

- Det er mange doser som skal settes de neste ukene og vi er helt avhengig av at folk møter til oppsatt tid. Så unngår vi merarbeid og risikoen for at vaksinedoser blir dårlig. Vi har per nå ikke drop-in for vaksineringen i Stjørdal, sier Mostervik.

Fremskynding av dose 2

Personer som er satt opp for andre dose til og med uke 42 kan få framskyndet timen sin, dette gjør du ved å gå inn på Helsenorge.no –> Timeavtaler -> Bestill time –> Vaksinering

Du kan kontakte vaksinetelefonen mellom klokken 09.00-11.00 samt 13.00-14.30 for å få hjelp til å booke om timen.

Mulig å få Moderna som dose 2

- Hvis man fram velger å fremskynde timen for dose 2, kan det være at du får Modernavaksinen. Vaksinene fra Pfizer og Moderna er veldig like og bygger på samme teknologi, begge har vist seg å være svært effektive med > 90% beskyttelse etter 2. dose, og har milde bivirkninger. Det er trygt å ta andre dose med Moderna selv om man har tatt første dose med Pfizer, sier Samant.

Utvider åpningstiden for vaksinetelefonen

- Vi har utvidet åpningstiden for vaksinetelefonen. Framover vil åpningstiden være 09.00-11.00 og 13.00-14.30, mandag til fredag. Selv med utvidet tid kan det fortsatt bli noe venting, så vi ber om tålmodighet og at man sjekker hjemmesiden først, det ligger mye informasjon der, sier Mostervik.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...